Το strip club “Kinky Opera” είναι από τα καλύτερα strip clubs στην Αθήνα και όχι αδίκως, καθώς διαθέτει γκλαμουράτο χώρο και γυναίκες υψηλού επιπέδου! Αυτή τη φορά η γυναίκα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η Αναστασία.

Η Αναστασία είναι 25 χρόνων από την Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι έχει ένα απίστευτο juicy σώμα, το οποίο σε κολάζει. Το πιο σημαντικό ατού της είναι το ότι μιλάει ελληνικά και αυτό το λέμε γιατί σε ένα strip club είναι πολύ σημαντικό οι γυναίκες να μιλάνε την γλώσσα μας, καθώς οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν πιο εύκολα.

Το Hot-news.gr ρώτησε την Αναστασία για το πως είναι να δουλεύει σε ένα από τα καλύτερα strip club στην Αθήνα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πως δουλεύω σε ένα τόσο δημοφιλές αλλά και ιστορικό μαγαζί. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ και δίνω πάντα το καλύτερο μου εαυτό, χωρίς να κουράζομαι γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ποιο ήταν το μεγαλύτερο ποσό που έχει χαλάσει κάποιος πελάτης για αυτήν: «Το μεγαλύτερο ποσό που έχει χαλάσει κάποιος πελάτης για εμένα είναι 12000 ευρώ και ήταν μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Ο συγκεκριμένος πελάτης με κερνούσε ασταμάτητα τις πιο ακριβές σαμπάνιες και το μόνο που ήθελε ήταν να κάθομαι δίπλα του και να με έχει στην αγκαλιά του».

Η Αναστασία βρίσκεται καθημερινά στο strip club “Kinky Opera” και εκεί θα έχει την ευκαιρία να τη γνωρίσεις!