09/Ιούν/22
Η χορεύτρια

Η χορεύτρια, του strip club “Fbi”, Αλίσα δηλώνει αποκλειστικά στο Hot-news: «Μία παρέα έχει χαλάσει για εμένα 20.000 ευρώ»

Το strip club “Fbi” τον τελευταίο καιρό έχει προσθέσει στο γυναικείο του σύνολο αρκετές γυναίκες, οι οποίες είναι υψηλού επιπέδου. Μια γυναίκα που μας έκανε εντύπωση και θέλαμε να την γνωρίσουμε καλύτερα ήταν η Αλίσα. Η συγκεκριμένη χορεύτρια μίλησε αποκλειστικά και μόνο στο Hot-news και μας είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα!

Ας ξεκινήσουμε…

Πόσο καιρό δουλεύεις στο strip club “Fbi”;

Στο strip club “Fbi” δουλεύω τους τελευταίους 3 μήνες και η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη έως τώρα.

Ποιος είναι ο λόγος που έχεις μείνει τόσο ικανοποιημένη;

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται, ο οποίος είναι άριστος. Επίσης, έχω δεθεί αρκετά με τις υπόλοιπες χορεύτριες και τα άτομα του προσωπικού και μπορώ να πω με σιγουριά ότι νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ!

Τι είδους πελάτες σου αρέσουν;

Το είδος πελατών που περνάω όμορφα μαζί τους είναι αυτοί που μου διηγούνται ιστορίες από τη ζωή τους και μαθαίνω πράγματα γι’ αυτούς.

Θυμάσαι ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σου στο strip club “Fbi”;

Φυσικά και θυμάμαι! Ήταν μια βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσω γιατί είχα κάτσει μέχρι τις 11 το πρωί με μια παρέα, η οποία χάλασε για εμένα 20 χιλιάδες ευρώ! Ήταν πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στις χορεύτριες;

Γενικά σε πολλά μαγαζιά υπάρχει ανταγωνισμός, όμως στο strip club “Fbi” δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, καθώς η μια βοηθάει την άλλη όποτε χρειαστεί και είμαστε πραγματικά μια ομάδα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *