06/Δεκ/22
Julieta - Ξοδεύει πολλά χρήματα στο να είναι περιποιημένη για τους πελάτες της...

Julieta – Ξοδεύει πολλά χρήματα στο να είναι περιποιημένη για τους πελάτες της…

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις escort girls στην Αθήνα είναι η Julieta. Μάλιστα στο sexclub.gr γράφτηκε και μία πολύ αναλυτική κριτική για εκείνη από τον χρήστη papasnasos. Πάτα εδώ για να δεις το απίστευτα καυλωτικό προφίλ της, ώστε να μπορέσεις άμεσα να τη γαμήσεις χωρίς πολλά πολλά…

«Δυσκολο να επιλεξεις με τοσο ομορφα κοριτσια που υπαρχουν. Κατεληξα στην Julieta λογο εμφανισης και καταγωγης, ηθελα να γαμησω ενα λατιν μωρο.

Φορουσε ενα κολλητο μινι οταν ηρθε και απο πανω ενα τοπακι με V στα βυζια επισεις καυλα.

Τα παπουτσια με αρκετα ψηλο τακουνι για να δειχνει πιο ψηλη.

Το προσωπο γλυκο, ωραιο αλλα εχει και μια εκφραση καπως προκλητικη, σιγουρα θα παει κατευθειαν το μυαλο στο σεξ.

Το σωμα της ειναι οπως το βλεπετε στις φωτογραφιες, ενα νεαρο κοριτσι που ακομα δεν εχει καμια ατελεια πανω της.

Ειναι επισεις πολυ καλα περιποιημενη απο την κορυφη μεχρι τα νυχια, ξοδευει αρκετο χρονο σε αυτο το θεμα…

Στην αρχη πιασαμε λιγο κουβεντα αλλα με τα βασικα της αγγλικα δεν μπορεις να πεις πολλα. Παρολαυτα ειναι εξυπνο κοριτσι και εχει καλο χιουμορ…

Απο τα ενστικτα που μου ξυπνησε το πιο δυνατο ηταν να την γλυψω παντου και επειδη μοσχομυριζε σε ολο το σωμα δεν κρατηθηκα. Δεν δεχεται φιλια αλλα στα υπολοιπα ειναι περισσοτερο απο δεκτικη και ειδικα το γλυφομουνι το γουσταρει παρα πολυ.

Μετα σηκωθηκα ορθιος και γονατισε μπροστα μου για να μου παρει τσιμπουκι. Για τα λιγα χρονια που εχει ηταν εξαιρετικο, απλα μπορω να πω οτι ειναι αυτο που γουσταρει περισσοτερο απο ολα στο σεξ.

Φτιαγμενη εκεινη και φτιαγμενος και εγω αρχισαμε το γαμησι με doggy. Οπως ηταν αναμενομενο εχει στενο μουνι αλλα και με αρκετο ζουμι για ανετη διεισδυση. Εδωσα πονο μετριας εντασης, δεν ηθελα να την ξεσκισω αλλα οι αντοχες της ειναι καλες.

Με δυο τρεις στασεις εληξε ο πρωτος γυρος και στον δευτερο καναμε μια επαναληψη. Η Τζουλιετα κρατησε τις ιδιες επιδοσεις μεχρι το τελος, αλλα δεν ειδα προσποιηση σε οτι εκανε.

Παντως το οτι ειχα ενα ομορφο λατινακι μια ωρα και το γαμουσα οπος ηθελα ηταν προνομιο, προσωπικα με τις υπηρεσιες που προσφερει πιστευω οτι μπορει και να ανεβασει την τιμη».

Αν θες να διαβάσεις και άλλα θέματα για καυτές βίζιτες πάτα εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *