04/Δεκ/22
Κανονικές ταινίες με πολύ σεξ- Η «Άγρια Ορχιδέα» και οι φήμες περί πραγματικού σεξ..

Κανονικές ταινίες με πολύ σεξ- Η «Άγρια Ορχιδέα» και οι φήμες περί πραγματικού σεξ..

Μία από τις πιο ωραίες κανονικές σεξ ταινίες με πολύ σεξ…Η «Άγρια Ορχιδέα» αποτελεί must film στην κατηγορία mainstream ταινίες με πολύ σεξ…

Η ταινία «Άγρια Ορχιδέα» (1989) έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου, εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας που είχε σημειώσει όταν προβλήθηκε, αλλά και χάρη στις πολύ… ρεαλιστικές ερμηνείες των ηθοποιών!

Η ταινία έχει μείνει επίσης στην μνήμη όλων για την πολύ ερωτική σκηνή που υπάρχει στην πλοκή της μεταξύ των δύο συμπρωταγωνιστών! H Carrie Otis και ο Mickey Rourke υποστηρίζουν ότι το σεξ στη συγκεκριμένη σκηνή δεν ήταν αληθινό. Παραδέχονται, παρ’ όλ’ αυτά, ότι με αφορμή την παρακάτω σκηνή, βρίσκονταν για ένα φεγγάρι σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου και επιδίδονταν σε εντατικές πρόβες.

Οι ίδιοι φυσικά το αρνήθηκαν αλλά οι φήμες και η επιτυχία των «9 ½ Εβδομάδων», έκαναν την «Αγρια Ορχιδέα» εμπορικό χιτ στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές. Φωτογραφίες από το πλατό από την περίφημη σκηνή, πουλήθηκαν στο Playboy με την Otis να κινείται νομικά εναντίον του περιοδικού, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά. Οι πωλήσεις του uncut dvd φυσικά εκτοξεύθηκαν, προσθέτοντας μερικά ακόμη εκατομμύρια δολάρια στο τζίρο μίας κατά τα άλλα «αρπαχτής» που τη δουλειά της πάντως μια χαρά την έκανε! Ο κύριος Γκρέι και οι γκρίζες αποχρώσεις του μπορούν να αρχίσουν να παίρνουν μαθήματα.

Ετικέτες:

#Άγρια Ορχιδέα
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *