09/Σεπ/22
Κανονικές ταινίες με πολύ σεξ - Performance

Κανονικές ταινίες με πολύ σεξ – Performance

Ακολουθεί μία από τις πιο καυτές ταινίες με πολύ σεξ…Ο λόγος για το «Performance»

Η ταινία Performance είναι ένα βρετανικό δράμα με πρωταγωνιστές τον James Fox, τον Mick Jagger και την Anita Pallenberg. Η ταινία ήταν το ντεμπούτο του Jagger και ήταν σεξουαλική, κάτι που προκάλεσε κάποια προβλήματα για την κυκλοφορία της ταινίας.

Η Performance θεωρείται κλασική λατρεία, ενώ ψηφίστηκε ως η 48η μεγαλύτερη βρετανική ταινία όλων των εποχών από το British Film Institute. Όσο για τη ρεαλιστική, αναπαράσταση του σεξ της ταινίας , φαίνεται να συνέβη μόνο σε μια σκηνή με τον Jagger και την Pallenberg, ο οποίος τότε έβγαινε με τον Keith Richards. Μάλιστα ο Richards ζήλευε τόσο πολύ που περίμενε τον Jagger στα γυρίσματα!

Όταν η ταινία γυρίστηκε το 1968, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το στούντιο, ενώ ένα στέλεχος της Warner Bros. ήθελε να καταστρέψει τα αρνητικά. Το στούντιο σκέφτηκε ότι επρόκειτο για μια εκδοχή από τους Rolling Stones, της ταινίας A Hard Day’s Night των Beatles, γι’αυτό και δεν ήταν πολύ χαρούμενοι να συμμετάσχουν στην παραγωγή μιας καλλιτεχνικής και πειραματικής ταινίας που απεικονίζει τη γραφική βία και τη σεξουαλικότητα.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *