03/Δεκ/22
Karmen: Respect για τα φιλια...

Karmen: Respect για τα φιλια…

Γράφτηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα κριτική για την Karmen (πάτα εδώ για να δεις το προφίλ της) στο bourdela.com από το «Glamourescorts»:

Και μη ξεχνάς πως πατώντας πάνω στο εδώ υπάρχουν γυμνές της φωτογραφίες και όχι μόνο…

«Με τοσες κριτικες που διαβασα καυλωσα και ηθελα γυναικα. Μερικες μερες αποχης ειχαν εκτοξευσει την τεστοστερονη μου στα υψη. Μηνυμα στον γκλαμουρ και το ραντεβου κλειστηκε αμεσα με την Καρμεν. Εφτασε πεντε λεπτα νωριτερα φορωντασ ενα κοντο φορεμα, απο οπου σχεδον φαινοταν το μουνι της. Η τυπικη συζητηση κρατησε 5 λεπτα και αφου τησ ζητησα να βγαλει το φορεμα, αρχισαμε τα γλωσσοφιλα και τα χουφτωματα στον κωλο της. Πηγε για φρεσκαρισμα στην τουαλετα και σε λιγο βγηκε ολογυμνη και ξαπλωσε στο κρεβατι για φασωμα. Της εκανα γλειφωμουνι το οποιο της αρεσει και αρχισε να τρεμει. Της εβαλα σιγα σιγα σιγα δυο δαχτυλα στο μουνι και της αρεσε αλλα ηθελε να μου παρει πιπα και σταματησα. Η κοπελα το εχει γενικα αλλα δεν μπορει να κανει dt οπως αλλες. Δωσεις προστυχιας με φτυσιματα, σαλια, βελτιωσανε πολυ την ικανοποιηση μου. Στον πρωτο γυρο το καναμε στα 4. Ο δευτερος γυρος ειχε περισσοτερερς στασεις και μεγαλυτερη διαρκεια. Ενδιαμεσα καναμε μπανιο ενας ενας και χαλαρωσαμε αγκαλια.
Στο προσωπο ειναι κοντα στις φωτογραφιες και ειδικα τα ματια της ειναι ολα τα λεφτα. Το Στηθος φυσικο δυαρι και ωραιο και το σωμα αρκετα σφιχτο και ομορφο. Ο κωλοσ τησ στα τεσσερα μου αρεσε πολυ και ηταν ατριχος οπος πρεπει… Εχει ενα επιπεδο εμπειριας και βαζει την τεχνικη της να δουλεψει. Περισσοτερο ομως θα την προτιμουσα για την ομορφια της σαν γυναικα και δεν το κρυβω οτι θα ηθελα να την ξαναπαρω. Το κυριο μειων οτι δεν δινει κωλο, ουτε και θελει δαχτυλο εκει κοντα.
Σε ολα τα υπολοιπα δεν εφερε αντιρρηση, γενικα κανεις οτι θελεις μαζι της. Εχει αντοχες για οσους τους αρεσει το σκληρο γαμησι αλλα δεν θα την πιεζα για περισσοτερο απο το μετριο απλα και μονο γιατι τα φιλια της τα εδινε με ευχαριστηση, respect! Προς το παρον δεν εχω πλεων λεφτα οποτε δεν θα εχει δευτερη φορα»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα