11/Ιούλ/21
«Kinky Opera» και «Sugarbabes» ένωσαν τις δυνάμεις τους για το πρώτο ελληνικό θρίλερ πορνό

«Kinky Opera» και «Sugarbabes» ένωσαν τις δυνάμεις τους για το πρώτο ελληνικό θρίλερ πορνό

Σίγουρα έχουμε δει πολλά στην βιομηχανία αλλά πλέον έχουμε και επίσημα το πρώτο Ελληνικό θρίλερ πορνό που θέλει να φτάσει στα βραβεία, που θα γίνει από το «Sugarbabes.tv».

Tο Possessed είναι το πρώτο θρίλερ της εγχώριας βιομηχανίας ενηλίκων και πρωταγωνιστεί η Ίννα Ιννάκι και έγινε μετά από έμπνευση της ιδιοκτήτριας της SugarBabes.tv και παραγωγού ταινιών ενηλίκων Ιννας Ιννάκι. Μάλιστα κυκλοφόρησε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, ημέρα του Halloween. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο strip club «Kinky Opera» της Συγγρου…

Πρωταγωνιστούν όλα τα μεγάλα ονόματα του νέου αίματος Eλλήνων πρωταγωνιστών ταινιών ενηλίκων και όχι μόνο όπως, η βραβευμένη διεθνώς Iννα Ιννακι, η πρώην παίκτρια του GNTM (Greek Next top Model) Χριστίνα Ανδρεάδου – Christy White (η πρώτη Ελληνίδα που πραγματοποιεί διεθνή καριέρα στην Ευρώπη), ο Σάκης Δερμάτης (Φίλιππος Αρβαβίτης) πρώην παίκτης του ριάλιτι «Power of Love», ο Νek Sinner πρωταγωνιστής της πρώτης υποβρύχιας ταινίας ενηλίκων, η διεθνούς φήμης Lila Evance, o Γιώργος Λεβέντης και η Ντορίτα P.

Την ταινία μπορείτε να την δείτε μέσα από το επίσημο σάιτ της εταιρίας παραγωγής της Ιννας Ιννακι «Sugarbabes.tv», όπου ήδη έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από το εξωτερικό ελπίζοντας ότι θα συγκαταλέγετε αυτή η ιστορική Ελληνική ταινία ενηλίκων στα βραβεία AVN στο Λας Βέγκας, γνωστά και ως Οσκαρ της βιομηχανίας ενηλίκων.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα