Βλέπετε, τα τελευταία χρόνια ήταν παράδοση γυναίκες όλων των ηλικιών και κοινωνικών τάξεων να γλεντούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τη γιορτή τους σε ναούς της ηδονής, όπου ιδρωμένα αντρικά κορμιά γίνονταν ένα με τις φαντασιώσεις τους! Φέτος, όμως, και έπειτα από δύο χρόνια «σιωπής» σε νυχτερινά μαγαζιά εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, ακούστηκαν και πάλι τα αχ και βαχ από γυναικεία χείλη μπροστά στη θέα αντρικών κορμιών όπου η τεστοστερόνη ξεχειλίζει!

Η «Espresso» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γνωστό strip club Kinky Opera, στη λεωφόρο Συγγρού, και κατέγραψε όσα συνέβησαν!

To μαγαζί ήταν γεμάτο από κυρίες κάθε ηλικίας, που αδημονούσαν να ξεπροβάλουν μπροστά τους ημίγυμνα αγόρια για να αρχίσει το «πάρτι». Κάποιες έδειχναν «λυσσασμένες» για το θέαμα που θα εκτυλισσόταν μπροστά τους, με τις φαντασιώσεις τους, όπως μας είπαν μερικές, να δίνουν και να παίρνουν!

Η 20χρονη Μαριάννα, που είναι φοιτήτρια, δέχτηκε να μιλήσει στην «Espresso» ως… πρωτάρα, μια και είναι η πρώτη φορά που περνά την είσοδο ενός strip club: «Είμαι ενθουσιασμένη! Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική και μου άρεσε πολύ το show που έκαναν οι χορευτές! Επίσης εντυπωσιάστηκα από το live sex επάνω στη σκηνή! Ηταν μια πρωτότυπη εμπειρία για εμένα και θέλω να την ξαναζήσω σύντομα. Πλέον το μαγαζί θα γίνει το στέκι μας και όχι μόνο την ημέρα για τη γιορτή της γυναίκας!» αναφέρει με ένα πλατύ χαμόγελο ευχαρίστησης στα χείλη της.

Από την άλλη, η Νάντια, 52 ετών, ιδιωτική υπάλληλος, έρχεται κάθε χρόνο αυτή την ημέρα στο συγκεκριμένο strip club γιορτάζοντας μαζί με τις όμορφες συνομήλικες φίλες της την Ημέρα της Γυναίκας μακριά από οικογενειακές υποχρεώσεις. «Μας έλειψε πολύ να γιορτάζουμε τη συγκεκριμένη ημέρα. Ερχόμασταν κάθε χρόνο στο μαγαζί, μέχρι που ήρθε ο κορονοϊός. Σήμερα θα το ζήσουμε στο έπακρο ικανοποιώντας τις φαντασιώσεις μας με τους νεαρούς χορευτές.

Είμαι 25 χρόνια παντρεμένη και ο σύζυγος γνωρίζει ότι έρχομαι στο strip club. Μάλιστα κάνει καλό και στον γάμο μας, διότι ανανεώνουμε τη σχέση μας με τις εικόνες που έχω από τη σημερινή ημέρα και τις μεταφέρω στο κρεβάτι μας» λέει με ένα ελαφρύ μειδίαμα.

Εκτός, όμως, από γυναίκες που αρέσκονται να βλέπουν αντρικά κορμιά να χορεύουν και να τα αγγίζουν, υπάρχουν και κυρίες που τους αρέσουν το θέαμα και τα ερωτικά αγγίγματα από… γυναίκες striper.

H Αντζελα είναι 32 ετών και, μιλώντας στην «Espresso», δεν κρύβει τον θαυμασμό της και την έλξη για καλοσχηματισμένα γυναικεία κορμιά που χορεύουν μπροστά της αισθησιακά, «Αυτή η γιορτή είναι για εμάς τις γυναίκες μια ημέρα απελευθέρωσης. Προσωπικά έρχομαι γιατί θαυμάζω το γυναικείο κορμί και παίρνω πολλές ιδέες από τα κορίτσια πάνω στον στύλο για να τα κάνω και εγώ στο αγόρι μου» δηλώνει με… καμάρι!

Στην «Espresso» μίλησε και ο ιδιοκτήτης του Kinky Opera για το… έθιμο αναφορικά με την Ημέρα της Γυναίκας: «Έχουμε αλλάξει το πρόγραμμα, προσφέροντας κυρίως αντρικό στριπτίζ και show. Περίμενα ανυπόμονα τη σημερινή ημέρα, διότι εδώ και δύο χρόνια ήμασταν κλειστά. Σήμερα πέρασαν από το μαγαζί περίπου 200 γυναίκες κάθε ηλικίας! Οι άντρες χορευτές ήταν περισσότεροι από δέκα, φέρνοντας και επαγγελματίες από το εξωτερικό. Πλέον τα strip clubs και ειδικά το μαγαζί μας έχουν αλλάξει νοοτροπία και θυμίζουν περισσότερο πολυτελές club τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Από την άλλη, ο χορογράφος και striper Patrick μιλώντας στην «Espresso» ανέφερε: «Στην αρχή κάποιες γυναίκες είναι διστακτικές, όσο όμως περνάει η ώρα αφήνονται και απελευθερώνονται».