Η αισθητική συναντά τον ερωτισμό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο Kinky Opera με το hot-news.gr να έχει τη χαρά να το διαπιστώσει από κοντά.

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πάει τη διασκέδαση σε άλλο level. Όμορφος χώρος, κορίτσια πρώτης κατηγορίας και εύστοχες μουσικές επιλογές αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της κάθε βραδιάς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το «ατού» του live sex show των Nek Junior και Christine White που συνεχίζουν να φτάνουν το κέφι στα ύψη. Διαθέτουν μία απίστευτη αλληλεπίδραση με το κοινό. Αυτό άλλωστε χαρακτηρίζει και τους πραγματικούς καλλιτέχνες που «μοιράζουν» το ταλέντο τους με τον κόσμο και σπάνε τα σύνορα μεταξύ σκηνής και πλατείας.

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τα υπόλοιπα σόου του Kinky Opera, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα αντίστοιχα μαγαζιά του εξωτερικού. Θεατρικά δρώμενα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, χωρίς ταμπού και χωρίς στερεότυπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάτρικ και ο Μαρκ, κάνουν ένα εξαιρετικό σόου που εντυπωσιάζει τους πάντες. Γκέι, γυναίκες, αλλά και στρέιτ που μπορούν να θαυμάσουν τις ξεχωριστές ικανότητες αντρών στο στύλο.

Άλλο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο του μαγαζιού είναι η δυνατότητα των πελατών να απολαύσουν τον ναργιλέ τους. Τι πιο υπέροχο για έναν πελάτη να μπορεί να απολαύσει καθαρό ποτό, ωραία μουσική, σόου-υπερπαραγωγή, πανέμορφες κοπέλες και ναργιλέ;

Η απλή είσοδος που περιλαμβάνει ένα ποτό είναι στα 10 ευρώ, ενώ κάθε lap dance είναι εξίσου 10 ευρώ.

Για τα πιο “ακριβά” γούστα, υπάρχουν VIP χώροι. Πελάτες που κάθονται σ’ αυτό το μέρος έχουν οπτική πρόσβαση σε όλους τους χώρους, ενώ οι υπόλοιποι πελάτες δεν τους βλέπουν. Πολύ κυριλέ χώροι με άνετους καναπέδες, σαμπάνιες και ωραίο φωτισμό, ώστε ο πελάτης που θέλει τη μοναχικότητά του να είναι και μέρος του μαγαζιού, αλλά και έξω από αυτό. Φυσικά, μπορεί να απολαύσει το VIP και μόνος και με γυναικεία συντροφιά από τις χορεύτριες του “Kinky Opera”. Από ότι μάθαμε, υπάρχουν και αρκετοί celebrities που επιλέγουν να βρίσκονται εκεί για την εξασφάλιση της διακριτικότητας. Για αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει και είσοδος κατευθείαν από το γκαράζ, ώστε να μην τους βλέπουν οι υπόλοιποι.