06/Δεκ/22
Κώστας Στακιάς - Έπαιξε στην ίδια σκηνή με τη μητέρα του...

Κώστας Στακιάς – Έπαιξε στην ίδια σκηνή με τη μητέρα του…

Η μητέρα του έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, όταν ο παρουσιαστής την έκανε φίρμα παίζοντας σκηνές από τις καλτ (κατά μερικούς) σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε και εκείνος βάλθηκε να γίνει γνωστός παίζοντας, και μάλιστα ως… πρώτο βιολί, σε αισθησιακές ταινίες.

Ο γιος της Βάσως Ζιάρου, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τα καβαλιώτικα σίριαλ της Ελευθερίας Καραδήμου, τα οποία έχουν γίνει viral χάρη και στον Νίκο Μουτσινά, έχει και αυτός επαγγελματική σχέση με τις κάμερες, αλλά ως πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στην… υποκριτική στις σκληρές σκηνές αισθησιακών ταινιών. Eδώ και τρία χρόνια ο Κώστας Στακιάς έχει παίξει σε περισσότερες από 30 αισθησιακές ταινίες, κάνοντας καριέρα σε αυτόν τον χώρο, όμως κανείς δεν ξέρει πως η μητέρα του είναι η σταρ του Νίκου Μουτσινά!

Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει στην «Espresso» για την καριέρα που ακολουθεί, περιγράφοντας μεταξύ άλλων και την αντίδραση της μητέρας του, όταν της είπε ότι θα γίνει ηθοποιός ερωτικών ταινιών!

Ο ίδιος ανάμεσα σε «αχ» και «βαχ» εξηγεί τους λόγους που είπε «όχι» στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και στη σειρά «Αστυνόμος Μπέκας», ενώ χωρίς κανένα κόμπλεξ περιγράφει το ερωτικό τρίγωνο που έχει στην προσωπική του ζωή, μακριά από τις κάμερες, με μια γυναίκα και τον φίλο της. Ακόμη, αποκαλύπτει πώς του βγήκε το παρατσούκλι «πετσάκιας», που τον ακολουθεί σε κάθε του ταινία!

Ο Κώστας Στακιάς μάλιστα κόλλησε αυτό το παρατσούκλι στο ντεμπούτο του στον χώρο με την ταινία «Greek School», κάνοντας όργια με τη… μετρ του είδους Ελενα Χατζή: «Στην πρώτη μου ταινία έπαθα ατύχημα στα γεννητικά μου όργανα επάνω σε μια σκηνή, δεν ήταν κάτι σοβαρό! Μετά όμως από το ατύχημα μου έδωσαν το παρατσούκλι “πετσάκιας”, που με ακολουθεί έως σήμερα» λέει γελώντας!

Πώς όμως μπήκε στον χώρο της εγχώριας βιομηχανίας αισθησιακών ταινιών; «Δεν πέρασα από casting, έστειλα στην ιστοσελίδα τους ότι ενδιαφέρομαι να παίξω, μου ζήτησαν μια γυμνή φωτογραφία, έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και μετά έπαιξα στο “Greek School”!» λέει.

Μετά την πρώτη του εμπειρία ακολούθησαν και άλλες ταινίες, όπως το «Public Agent», «Η αποπλάνηση της ξαδέλφης μου», «Greek Goddess 2», «Πώς να βάλεις την τρίτη δόση του εμβολίου» και άλλες!

«Ήθελα να παίξω σε ερωτικές ταινίες από 18 χρόνων, αλλά δεν έβρισκα τον… τρόπο, μου άρεσε πολύ το σεξ και να με βλέπουνε. Η συνεργασία μου με τη Sugar Babes είναι εξαιρετική, με σεβασμό και επαγγελματισμό» λέει και συνεχίζει: «Το επάγγελμα του πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών μπορεί να έχει καλές απολαβές, εάν το ακολουθήσεις και έχει μια συνέχεια και ψάχνεις ευκαιρίες σε εταιρίες».

Πώς όμως αντέδρασε η μητέρα του η Βάσω Ζιάρου όταν εκείνος της είπε πως θα παίξει σε αισθησιακή ταινία; «Μου είπε να προσέχω! Από εκεί και πέρα, δεν είχε κάποιο πρόβλημα, καθώς είναι ανοιχτόμυαλη. Η συμβουλή που μου έχει δώσει είναι να μην καβαλήσω το καλάμι από την αναγνωρισιμότητα. Μάλιστα, έχουμε παίξει μαζί σε ταινία! Δεν συμμετείχε σε ερωτική σκηνή, απλά έπαιξε ως guest, ως κομπάρσος στην ταινία “Τhe Greek Goddess 2”, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν σε παραλία της Καβάλας» εξομολογείται με ειλικρίνεια αναφερόμενος στα ενδοοικογενειακά του!

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας, όταν μπήκαμε σε λίγο πιο… τεχνικά ζητήματα, μας είπε πως είναι εξίσου δύσκολο για μια γυναίκα και για έναν άντρα να παίξουν -ειδικά στην αρχή- σε αισθησιακή ταινία, διότι η γυναίκα εκτίθεται πιο πολύ, αλλά ο ρόλος του άνδρα είναι πιο κομβικός: «Εάν δεν μπορέσει να λειτουργήσει ο άνδρας, το γύρισμα δεν βγαίνει, ο ρόλος της γυναίκας είναι πιο παθητικός» λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν τού είχε γίνει πρόταση να παίξει στις «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη! «Όταν μου το είχαν προτείνει, ήμουν μικρός και αρνήθηκα. Επίσης, μου έχουν κάνει τέσσερις φορές πρόταση για να είμαι στο “Power of Love”! Μου έδιναν και παραπάνω χρήματα από τους άλλους, αλλά και εκεί αρνήθηκα. Το μόνο ριάλιτι που θα με ενδιέφερε είναι το “Survivor”, επειδή είμαι και αθλητής και θεωρώ θα μου ταίριαζε» λέει.

Όσο για το τι του λέει ο κόσμος που τον αναγνωρίζει από τις ταινίες στις οποίες παίζει: «Με ρωτάνε πώς είναι αυτή η δουλειά, θέλουν να βγούμε φωτογραφίες και αρκετοί μου ζητάνε να μεσολαβήσω ώστε να παίξουν σε ταινίες» εξομολογείται! Ο Κώστας Στακιάς όμως αφήνει το πιο… πικάντικο για το τέλος, όταν αναφέρεται στην προσωπική του ζωή! «Είμαι σε ερωτικό τρίγωνο! Είμαστε δύο άνδρες και μια γυναίκα! Τα παιδιά ήταν ήδη ζευγάρι και θέλανε να δοκιμάσουν σχέση με τρίτο άτομο. Έτσι πλέον δέσαμε και οι τρεις εδώ και ενάμιση χρόνο» λέει.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα