Η Κρίς του «Your angels» είναι καύλα. Ακολουθεί μία κριτική από το bourdela.com. Πάτα εδώ αν θες να μάθεις παραπάνω πληροφορίες, όπως τιμές, γυμνές φωτογραφίες και πρόγραμμα στο γαμήσι!

«Απογευματινή επίσκεψη στο χοτέλ των κορασίδων shopping therapy στο κέντρο της Αθήνας. Αφού θα κατέβω την Συγγρού ας κάνω και κει μια στάση λέω από την μία και από την άλλην έχω ξεκωλιαστεί στα πλυντήρια με τις πετσέτες , έχουν γαργιάσει από το πολύ πλύνε.

“Παρακαλώ τα γραφεία να εφοδιάζουν με πετσέτες τα κορίτσια όταν πάνε σε σπίτια για επίσκεψη.”

Το κορίτσι με υποδέχτηκε στον χώρο της με ένα φιλί.
Όμορφη γυναίκα, εντυπωσιακή, μου έφερνε προς Pam αρκετά (παλαιότερα βέβαια), μακρύ ξανθό εξτέ μαλλί , πειραγμένα χείλι αλλά σε καλό βαθμό και καλή αίσθηση, ματάρες καταπράσσινες . Ψηλή με κορμί πολύ καλό, αδύνατο αλλά κρατιέται, ποδάρες ένα χιλιόμετρο , πωπουδάκι στην θέση του και στήθια μεγάλα πειραγμένα αλλά μαλακά έτοιμα για πολύ μούλιασμα.
Αγγλικά τα βασικά οπότε προχώρησα στο επόμενο στάδιο της συνάντησης μας.
Πέρασα για ντουζάκι και επέστρεψα με πετσετούλα , Ότι κάνουν και αυτές στο σπίτι μου δλδ.
Ήταν όρθια , φόραγε ωραία εσώρουχα και αρχίσαμε τα φιλιά. γλωσσίτσα παίζει, έβγαλε την πεστέτα , επεξεργάστηκε με το χέρι το πουλάκι μου λιγουλάκι και με ξάπλωσε. Πιπούλα καλή , λίγο χέρι στην αρχή για υποβοήθηση, πέρασε και από μπαλάκια , ρούφηξε και έγλυψε, ντιπ λιγουλάκι ,καλό βαθμό στην πίπα, αργή και αισθησιακή.
Την περιποιήθηκα και γω με εκκίνηση από τα στήθη της με κατεύθυνση στο μουνάκι, γλωσσίτσα πίσω δέχεται , δακτυλάκι περιφερειακά από πίσω ναι αλλά όχι μέσα, μπρος ένα δάκτυλο οκ.

Προφυλακτικούλι βάλαμε και με καβάλησε, η φάση ήταν αγαπησιάρικη χωρίς απότομες κινήσεις , ζόρια και αεροπλανικά. Δεν τα σηκώνει νομίζω. Αλλάξαμε στα 4 και μετά στα πλάγια με κατάθεση μέσα την.
Ντουζάκι και οι δυο μαζί , πέρασμα στο δωμάτιο και μου πρότεινε μασάζ. Της λέω πως δεν μου αρέσει το μασάζ και την αρχίσω στα φιλιά, ήταν πιο παθιάρα , πιο δοτική στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε δυο τρεις σκάλες την όλη φάση , έβαλε περισσότερη μαεστρία στην πίπα της, όταν την περιποιήθηκα είχε πολλά υγρά το μουνάκι της, στο σεξ έβγαλε ένταση και πάθος. Από το κρεβάτι στον καθρέφτη και μετά στο παράθυρο με θέα την Λεωφόρο Συγγρού.
Κάποια στιγμή είπε ότι τελείωσε εκείνη αλλά εγώ δεν ακόμη, αλλά συντόμως ήρθε το τέλος πάνω στα στήθια της.
Ντουζάκι ξεχωριστά πια , είπαμε άλλες δυο αερολογίες και τα ξαναλέμε συντόμως.
Εκεί που περίμενα το ασανσέρ μου μπήκε μια ιδέα, αφού ήρθα που ήρθα δεν βλέπω και άλλο ένα κορίτσι ; τηλ και βρήκα ένα διαθέσιμο.Πήγα για επαναληπτικό αγώνα να εμπεδώσω τις προηγούμενες εμπειρίες μου δλδ και μου βγήκε μια χαρά.
Κρατάω ακόμη δλδ!!!!»

Γυμνές φωτογραφίες της Κρίς πατώντας εδώ