03/Δεκ/22
Απίστευτο! Ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik στα βραβεία Mad!

Απίστευτο! Ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik στα βραβεία Mad!

Συμπλοκή σημειώθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο, όπου πραγματοποιείται η τελετή για τα Mad Video Awards 2022, με τους τράπερς Snik και Light να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η εκδήλωση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη την ώρα που επί σκηνής βρισκόταν η Τάμτα, οι δύο τράπερς ξεκίνησαν να τσακώνονται και πιάστηκαν στα χέρια.

Λόγω της συμπλοκής, τα βραβεία διακόπηκαν, ενώ οι άνδρες ασφάλειας του χώρου επενέβησαν για να απομακρύνουν τους δύο άντρες από τον χώρο.

Λίγη ώρα μετά τη βίαιη συμπλοκή και την απομάκρυνσή του από το χώρο, ο Light ανέβηκε κανονικά στη σκηνή και τραγούδησε με τον Χρήστο Μάστορα.

Με το τέλος της εμφάνισής του, πήρε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, ενώ ουσιαστικά απέδωσε την αντίδρασή του σε “άμυνα” καθώς, όπως υποστήριξε, του επιτέθηκαν.

“Ένα μεγάλο συγγνώμη από όλο τον κόσμο που είναι εδώ σήμερα, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Μέχρι εκεί. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτήν τη διοργάνωση. Από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά” είπε ο Light.

Ετικέτες:

#light #mad #Snik
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *