05/Δεκ/22
Λάθη στην πίπα! Προσοχή γυναίκες... Έτσι θα κάνετε την τέλεια πίπα

Λάθη στην πίπα! Προσοχή γυναίκες… Έτσι θα κάνετε την τέλεια πίπα

Ακολουθούν 5 από τα πιο σημαντικά λάθη στην πίπα που κάνουν οι γυναίκες…

Τι συμβαίνει φίλη μου με το στοματικό και συγκεκριμένα αυτό που του κάνεις εσύ; Γιατί μερικές φορές είναι ολοφάνερο ότι δε λειτουργεί; Γιατί εκείνος δείχνει να μην το απολαμβάνει και από ένα σημείο και μετά να δυσανασχετεί; Μήπως κάνεις κάποια πολύ βασικά λάθη; Για δες παρακάτω…

1. Bάζεις δόντι: Βρε συ πόσες φορές θα σου το πούμε; Τα δόντια είναι για να τρως μπριζόλα, να κόβεις το σιλοτέιπ, να δαγκώνεις όποιον σε έχει πειράξει και φυσικά να τα πλένεις! Δόντια και στοματικό είναι δύο έννοιες που πρέπει να μείνουν ξένοι και σίγουρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Αχ και νά ‘ξερες τι πόνο βιώνει ο κακομοίρης όταν συνειδητοποιεί ότι εκτός από γλώσσα βάζεις και… κάτι ακόμα.

2. Δεν βάζεις χέρι: Κοίταξε να δεις, σίγουρα η στοματική κοιλότητα έχει τον πρώτο λόγο αλλά καλό θα ήταν πού και πού να ξεκουράζεσαι και να χρησιμοποιείς και λίγο τα χέρια σου για έξτρα απόλαυση και ηδονή. Προσοχή: Τα χέρια θα πρέπει πάντα να λειτουργούν σε όφελος των υπολοίπων και όχι ανταγωνιστικά!

3. Προσπαθείς να κάνεις εκείνο που κάνουν στις ταινίες: Και εννοούμε το deep throating το οποίο μάλλον κάνεις λάθος και μάλλον όταν το κάνεις πετυχαίνεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το να τον απογειώσεις ακόμα περισσότερο. Με λίγα λόγια, και εδώ θα συμφωνήσουμε με τα αγαπητά μας αγόρια, αν δεν ξέρεις κάτι να το κάνεις καλά, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου!

4. Δεν έχεις οπτική επαφή: Α εδώ φίλη μου θα τα χαλάσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό, από το να τον κοιτάζεις βαθιά και όλο νόημα στα μάτια, παράλληλα με την υπόλοιπη δουλίτσα που κάνεις. Και πραγματικά, ίσως να μην υπάρχει ούτε ένας άντρας στον πλανήτη γη, που να μη βρίσκει το συγκεκριμένο, super ερεθιστικό!

5. Δεν το απολαμβάνεις: Last but not least: Αν το κάνεις καταναγκαστικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, τότε το παιχνίδι το έχεις χάσει σίγουρα. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σε βλέπει να καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που ξεκίνησες να το κάνεις. Πώς να έρθει σε mood ο χριστιανός βρε κορίτσι μου; Οπότε, πάρτο αλλιώς και δες το σαν προσφορά απόλαυσης, η οποία θα έχει και εξαίρετο… feedback!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *