01/Δεκ/22
Λουίζα: Νόμιζε ότι ήταν η κοπέλα του...

Λουίζα: Νόμιζε ότι ήταν η κοπέλα του…

Ακολουθεί μία πολύ ενδιαφέρουσα κριτική για την πανέμορφη Λουίζα από το «Glamour escorts»:

«Συνάντηση με την Louiza στα τέλη Δεκεμβρίου μία Τρίτη αργά το βράδυ. Μεταμεσονύκτιες καύλες με ώθησαν προς Glamour και το μάτι έπεσε στο μικρό κορμάκι της Louiza.

Η κοπέλα σχετικά μικροκαμωμένη, με συμπαθητικό προσωπάκι και ωραίο χαμόγελο. Πέρασε γρήγορα για μπανάκι και μετά βγήκε με τα εσώρουχα, τα οποία και έφυγαν γρήγορα για να αποκαλύψουν τα χαριτωμένα 2άρα στήθη και τον καλοσχηματισμένο κώλο της.

Αρχίσαμε με βαθιά φιλιά κατευθείαν και χουφτώματα εκατέρωθεν πριν την αφήσω να προχωρήσει σε μαεστρική πίπα και αρχιδοκαραμέλωμα. Την άφησα να κάνει τα κόλπα της για κανά δεκάλεπτο και μετά την ξάπλωσα για να την περιποιηθώ εγώ στο φανταστικό άτριχο μουνάκι της. Το εκτίμησε δεόντως αν κρίνω από την αντίδρασή της και τα υγρά της, τα οποία και εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο για να εισέλθω στο όντως στενό μουνάκι της, στο οποίο με λεπτή καπότα νιώθεις όλες τις εσωτερικές πτυχές με ευκολία σε κάθε διείσδυση.

Για κάποιον λόγο το σεξ ήταν πολύ παθιασμένο, λες και ήμουνα με την καινούρια μου γκόμενα, κάπου μεταξύ gfe και pse, missionary. Ήταν τόσο έντονο που μείναμε μόνο σε αυτή την στάση ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμό μέχρι να αδειάσω ότι είχα και δεν είχα βαθιά μέσα της. Από τα καλύτερα χυσίμαστα μέσα στον Δεκέμβριο.

Δεύτερος γύρος δεν παίχτηκε δυστηχώς γιατί πιάσαμε το μπλα μπλα και ξεχάστηκα, αλλά είχα περάσει πολύ καλά στον πρώτο οπότε δεν χαλάστηκα ιδιαίτερα.

Γενικά μία ευχάριστη (και άκρως ανακουφιστική) εμπειρία. Ίσως να την ξανασυναντούσα εάν δεν υπήρχαν τόσες πολλές αξιόλογες επιλογές έκει έξω για να δοκιμάσω. Κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν θα με χάλαγε.»

Για να δείτε ολόγυμνες φωτογραφίες της Λουίζα, πρόγραμμα και τιμές πατήσετε πάνω στο εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *