07/Ιαν/21
Lunar: Επισκεφτήκαμε το μαγαζί που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας...

Lunar: Επισκεφτήκαμε το μαγαζί που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας…

Το Lunar βρίσκεται στο Παγκράτι( Υμηττού 59) και υποδέχθηκε το Hot-news με το καλύτερο τρόπο. Το Lunar συνδυάζει την ποιοτική κουζίνα με τον καφέ και τα διάφορα κοκτέιλ.

Συνομιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού και μας ανέφερε τους λόγους που έχει ασχοληθεί με την εστίαση: «Θέλουμε να δημιουργούμε πράγματα και μέσα από τη δημιουργία αυτή νιώθουμε ζωντανοί. Μας αρέσει ο χώρος της εστίασης, γιατί περνάμε καλά και πιστεύω ότι αυτό που κάνουμε το κάνουμε καλά. Μας αρέσει πολύ που έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο».

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «το μαγαζί είναι σε λειτουργία εδώ και 5 χρόνια. Κάθε χρόνο εξελίσσεται όλο και πιο πολύ και μαθαίνουμε κάθε μέρα από τους πελάτες μας. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε το μαγαζί μας και αν είναι δυνατόν να το επεκτείνουμε».

Πως βιώσατε την καραντίνα; «Στην καραντίνα λειτουργούσαμε μονό με take away και προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε το χώρο, τις θέσεις εργασίας και να είναι καλά όλοι οι συνεργάτες μας. Κάνουμε σχέδια και όνειρα χωρίς τον κορωνοϊό, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Το Lunar αγαπάει τους καλλιτέχνες και έχει φτάσει στο σημείο να φιλοξενεί σημαντικές παρουσίες: «Είχαμε πάντα αγάπη για τους καλλιτέχνες και διατηρούμε πολύ καλές επαφές με σημαντικούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Βεβαία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Νικόλα Παπαπαύλου για την στήριξή του στο μαγαζί μας»!

Ευχαριστούμε πολύ το Lunar για την υπέροχη φιλοξενία και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη Άγγελο Λιοσάτο και τη σύζυγό του Κοραλία, αλλά και τον υπεύθυνο Κωστή Δελικωστόπουλο!

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τους εδώ:

https://www.instagram.com/lunar_athens/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα