Μία από τις πιο ωραίες κανονικές σεξ ταινίες με πολύ σεξ…Tα «Ερωτικά παιχνίδια»- «Cruel Intensions» αποτελεί must film στην κατηγορία mainstream ταινίες με πολύ σεξ

Γεμάτος λαχτάρα, ένας νεαρός Ιταλός αγκαλιάζει την προκλητική του προσωπικότητα σε αυτό το σύντομο και αισθησιακό ντοκιμαντέρ. Ο Vincenzo είναι ένας νεαρός queer καλλιτέχνης από τη Νάπολη της Ιταλίας, ο οποίος συμμετέχει σε drag παραστάσεις σε στυλ καμπαρέ στο «La Boum», το πιο γνωστό gay club του Μιλάνου.

Η φωνητική του αφήγηση συνοδεύει τα εντυπωσιακά πλάνα από τις παραστάσεις του, διασκορπισμένα σε πιο παραδοσιακές σκηνές καθημερινής ζωής στη Νάπολη. Με καλλιτεχνικό όνομά του το «Ambrosia», η ταινία εξερευνά την μεταβαλλόμενη ταυτότητά του, και εξηγεί ότι η ίδια η προσπάθεια «ταυτοποίησης» του εαυτού του, είναι ταυτόχρονα αγχωτική και ενδυναμωτική.

Ο σκηνοθέτης Peter Spark δημιουργεί ένα λαμπερό χορό μεταξύ τέχνης και καλλιτέχνη, επιτρέποντας στον εσωτερικό μονόλογο του Vincenzo να έρχεται σε αντίθεση με τη συναρπαστική του drag περσόνα.