Μία πολύ ενδιαφέρουσα κριτική για την όμορφη Μαρίνα που εξειδικεύεται στο καυλωτικό μασάζ:

Πάτα εδώ για να δεις γυμνές φωτογραφίες, τιμές και αναλυτικό πρόγραμμα

«Η συνάντηση με την κοπέλα έγινε πριν αρκετό καιρό. Πάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω αυτό το περιβόητο nuru πού βλέπουμε σε κάτι γιαπωνέζικές τσόντες και μας γίνεται κάγκελο οπότε έκλεισα την κοπέλα για ένα διωράκι και είπα στο τηλ κέντρο να έχει τα απαραίτητα αξεσουάρ.

Τσουπ καταφθάνει η κοπέλα μέσα στην τρελή χαρά, λίγο πολύ ότι βλέπεις στις φώτο του γραφείου οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για την εμφάνιση, την ρωτάω αν την ενημέρωσαν από το γραφείο για το πρόγραμμα που ζήτησα και μου απαντάει με νάζι “αμεεε!” ανοίγει μια σακούλα πού είχε μαζί της βγάζει ένα μαύρο κάλυμμα από vinyl το οποίο και στρώσαμε στο κρεβάτι για να μην γίνει to στρώμα “μουνί καπέλο”, ένα μπολ κάτι δοχεία και αρωματικά κεριά , το οποία ομολογουμένως μύριζαν πολύ ωραία, ετοιμάζει το μίγμα για το τζέλ, μου λέει να ξαπλώσω μπρούμυτα και το σοoυ άρχισε. Μου έχουν ξανακάνει body to body αλλά με λάδι, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό το τζελ κάνει μεγάλη διάφορα στην αίσθηση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για το nuru, λίγο πολύ ότι βλέπεις στις ταινίες, πρέπει να τριβόταν πάνω μου κανένα εικοσάλεπτο και αφού με είχε κάνει λιώμα και ο προστάτης μου έτσουζε πλέον από την πολύ κάβλα, μου φοράει το προφυλακτικό ανεβαίνει πάνω μου και μέσα σε 1 λεπτό ήρθε το μοιραίο. Είχα να νιώσω την ντροπή της πρόωρης εκσπερμάτισης καμία εικοσαετία και βάλε Ντροπή

Μετά τα σχετικά μπάνια και από τους δύο μας, και αφού βγάλαμε το μαύρο κάλυμμα από το στρώμα μπήκαμε στο κλασικό sex. Στα προκαταρκτικά πίπα καλή με DT, φιλιά όμως λίγα και αυτά χωρίς γλώσσα. Το δε γεγονός ότι κατάφερε να με τελειώσει 3 φορές μέσα στο δίωρο είναι ρεκόρ για μένα και δείχνει το πόσο έμπειρη είναι.

Δεν ξέρω αν αυτό πού έζησα ήταν GFE ή PSE γιατί με όλους τους κόφτες πού έχει δεν νομίζω να ήταν τίποτα από τα δύο. Και για να γίνω πιο σαφείς όχι γλωσοφίλια όχι CIM/CIF όχι δάκτυλα μπρός, για πίσω παίζει να έχει βάλει και καμία φάκα από αυτές που έχουμε για να πιάνουμε τα ποντίκια Ναι! όχι σφαλιάρες στον ποπό – ακόμα και στις πολύ σιγανές, όχι μαλλιοτράβηγμα και πολύ σκληρή μεταχείριση γενικά ο κατάλογος με τα μη και τα όχι είναι πολύ μεγάλος αλλά για να λέμε την αλήθεια τα περισσότερα από αυτά τα λέει στο site του γραφείου (πολύ τίμιο αυτό από το γραφείο και την κοπέλα) οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιούνται ορισμένοι για όλα αυτά. Εγώ προσωπικά ήξερα τι να περιμένω, βασικά πήγα για το nuru και για ένα καλό σεξάκι και η εμπειρία που είχα ήταν αρκετά καλή.

Τέλος στο θέμα της καθαριότητας δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, μπάνιο πριν, μεταξύ των γύρων και στο τέλος. Επίσης στα μεσοδιαστήματα η Μαρίνα είναι πολύ εύθυμος άνθρωπος κάτι πού μου αρέσει πολύ στις κοπέλες πού κάνουν αυτήν την δουλεία, αλλά προσοχή γιατί έχει την τάση να μιλάει πολύ. Αν θα την ξαναφώναζα? θα έλεγα μάλλον ναι αν ξαναθελήσω να βιώσω το nuru massage που κάνει»