Ακολουθεί κριτική για τη Melani από το «Glamourescorts». Πάτα εδώ για όλες τις πληροφορίες που είναι ικανές να σε καυλώσουν…

«Τη Melani την είχα ξεχωρίσει από το προηγούμενο tour της αλλά τότε δεν την είχα συναντήσει. Με το που ξαναήρθε, κοιτάζοντας και τις κριτικές η απόφαση ήταν εύκολη.

Πολύ ωραία υποδοχή στο χώρο της φορώντας ένα μαύρο κοντό νυχτικό που άφηνε να αναδειχθούν επίμαχα σημεία. Όμορφο πρόσωπο με διακριτικό μακιγιάζ και πολύ ωραία μαύρα μάτια. Προσφέρθηκε να μου δώσει χυμό ή αναψυκτικό, πολύ φιλική και χαμογελαστή, έβαλε μουσική και μέχρι να ετοιμαστώ ψιλοχόρευε και σιγοτραγουδούσε. Αρχίσαμε στο όρθιο, όπως μου αρέσει, με φιλία να ανακαλύπτει ο ένας το κορμί του άλλου. Φιλάκια που γρήγορα εξελίχθηκαν σε βαθιά γλωσσόφιλα χωρίς κανένα περιορισμό από πλευράς της. Όταν έφτασε η στιγμή να αφαιρεθεί το νυχτικό αποκαλύφθηκε ένα πλούσιο φυσικό στήθος και ένα γεματούτσικο κορμί. Από τις φωτογραφίες όμως είχα υψηλότερες προδοκίες. Επειδή είναι λίγο κοντούλα γρήγορα βρεθήκαμε στο κρεβάτι όπου συνεχίσθηκαν τα φιλιά και τα χάδια ενώ από την πλευρά μου εξερευνούσα το καθαρό και όμορφο μουνάκι της χωρίς μα και μου.

Μαστόρισσα στην πίπα με eye contact και πέρασμα του προφυλακτικού με το στόμα! Πάντα μου έκανε εντύπωση πως το κάνουν αυτό, έχω παρατηρήσει ότι το κάνουν συνήθως οι Ουκρανές. Πολύ καλή η συμμετοχή στο sex με φωνούλες, χαδάκια, χαλαρές δαγκωνές, φιλάκια, από όλα. Ομιλητική και ευχάριστη στο social εμφανώς πολύ άνετη και συνειδητοποιημένη με αυτό που κάνει»