01/Ιούν/22
Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Ηλιάνα από το «Yourangels»

Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Ηλιάνα από το «Yourangels»

Ακολουθεί κριτική που έλαβε χώρα στο bourdela.com την Ηλιάνα από τη Ρωσία, 29 ετών (δείτε λεπτομέρειες πατώντας εδώ «Ηλιάνα λοιπόν…!Μετά τα πιτσιρίκια ήθελα να κάνω σεξ με μια γυναικά!Ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα μωρό καλύτερο από τις φωτογραφίες. Ευγενική με ωραία διάθεση και χαμογελαστή.

Πάντα πριν ξεκινήσει ο αγώνας μου αρέσει να μιλάω με τις κοπέλες 2-3 λεπτά και ξεκινάω σιγά σιγά να τις χαϊδεύω και να φιλιόμαστε.
Έτσι έγινε και με την Ηλιάνα. Σιγά σιγά ανοίχτηκε δίνοντας βαθιά φιλιά με γλώσσα. Δεν ξέρω αλλά δεν επεδίωξα πίπα στο πρώτο γύρο γιατί ήθελα τόσο να τη γλύψω και μετά να την γαμήσω ιεραποστολικά κρατώντας τα ατελείωτα πόδια της.
Περιττό να πω ότι έχει κωλάρα, ποδάρες και προσωπαρα! Μόνο μειον είναι το στήθος της αλλά χαλαλι όταν έχεις όλα τα υπόλοιπα!
Δεν είπε όχι πουθενά. Αντιθέτως με τραβούσε να μπαίνω πιο βαθιά όπου και κατέθεσα ! Πρώτος γύρος 25 λεπτά μόνο ιεραποστολικό και γλωσσοφιλα!!!
Πιάνω το κινητό να χαζεψω 3 λεπτά να ηρεμήσω την βλέπω πάει στο μπάνιο και μου κάνει νόημα να πάω να κάνουμε μαζί ….

Κάνουμε ντουζάκι, μου κουνιέται λίγο και με αρχίζει μια πίπα μέσα στο ντους άλλο πράγμα. Με καύλωσε άσχημα. Παίρνω προφυλακτικό και την στήνω στα τέσσερα μέσα στο μπάνιο… Μετά βγαίνουμε έξω και την γαμουσα πάνω στο έπιπλο , μετα στο καθρέφτη , στη καρέκλα. ! Το κάναμε παντού ! Το τέλος ήρθε στο κωλαρακι της.
Συμπερασματικά είναι μια μιλφάρα όπου θα περάσεις εγγυημένα καλά. Όμορφη που ξέρει να γαμιεται. Λίγα αγγλικά. Συνενόηση για 1 ώρα πολύ καλή. Δέχεται πολλά πράγματα αδιαμαρτύρητα και
ειδικά στην πίπα. Παίζει σε όλους τους ρυθμούς. Gfe , pse.

Το γραφείο για ακόμη μια φορά δίνει ρέστα. Θέλω να δοκιμάσω πολλές ακόμα… Εξυπηρέτηση γρήγορη !! Μας μπήκε καλά το 2022…. !! Σημαντικό.»

Αν θέλετε να μάθετε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ηλιάνας πατήστε εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *