01/Δεκ/22
Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Άννα από το «Yourangels»

Μία ενδιαφέρουσα κριτική για την Άννα από το «Yourangels»

Ακολουθεί κριτική που έλαβε χώρα στο bourdela.com την Άννα από τη Ρωσία, 28 ετών (δείτε λεπτομέρειες πατώντας εδώ

«Αρχικά να πω μπράβο στο γραφείο που τελικά επικοινώνησε μαζί μου για τη συνάντηση με την Iliana.

Η κοπέλα έφτασε νωρίτερα και μπήκε με χαμόγελο και αρκετή διάθεση. Απαραίτητες συστάσεις και δόθηκαν τα πρώτα αναγνωριστηκά φιλιά. Φορούσε ένα μαύρο παλτό και μποτες μέχρι το γόνατο. Βαμμένη στην πένα. Έτσι όπως θέλω. Όταν το άνοιξε από μέσα φορούσε έναν κορσέ (έτσι νομίζω λέγεται) εσώρουχο που ήταν ανοιχτό από πίσω και ζαρτιέρες. Τίποτε άλλο. Μου λέει: σου αρέσω; να μείνω ; Εγώ θα “μείνω” κοριτσάρα μου. Αρχίζουμε γλωσσοφιλα και πασπατεμα. Πάμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε να βγάζουμε τα ρούχα. Όχι ότι φορούσαμε και πολλά. Με ρώτησε αν μου αρέσει το στήθος της. Έχει τέλειο 2αρι στήθος. Σφιχτό και κυριολεκτικά στη θέση του. Πρόσωπο πολύ όμορφο (καμία σχάση με Ρωσίδα) και κωλο μεγάλο που θέλει λίγη δουλίτσα.

Την αρχίζω γλύψιμο. Αιδοίο εύγευστο και καθαρό. Πεντακάθαρη από πάνω έως κάτω. Δάχτυλα δεν δέχτηκε ούτε μπροστά ούτε πίσω. Έδειξε ότι το απόλαυσε. Καπότα, μιας και ήμουν είδη καυλωμενος, και αρχίζουμε ιεραποστολικο. Μου είπε από την αρχή να είμαι ευγενικός γιατί είναι στενή, οπότε κινήθηκα σε ήρεμους ρυθμούς, αν και έβαλε αρκετό τζελ. Δεν με χάλασε και το τέλος δεν άργησε να έρθει.

Μπάνιο και από τους δύο και ώρα για social. Μιλάει άπταιστα αγγλικά.

Ο δεύτερος γύρος άρχισε με δική της πρωτοβουλία. Αυτή τη φορά της έδωσα πιπα. Αρκετά καλή, με eye contact, μετά από δική μου προτροπή. Το χέρι το βάζει στη βάση για να το κρατάει. Πάλι πέρασμα από το ωραίο της αιδοίο. Καποτα, τζελ και αρχίζουμε στα 4. Ανέβασα ρυθμούς, σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά δεν είπε κουβέντα. Μετά από λίγο είχαμε πτώση. Τον πήρε στα χέρια της και με ωραίες κινήσεις τον ανέβασε και πάλι. Την γυρίζω σε ιεραποστολικο. Πάει να βάλει πάλι τζελ και της λέω άστω κάτω, δεν το χρειάζεσαι. Ότι πεις μου λέει. Αυτή τη φορά είχαμε γρήγορες, δυνατές και βαθιές διεισδύσεις. Όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά συμμετείχε με ωραίες φωνούλες. Δεν έβαλε φρένο αλλά ζητούσε και άλλο. Την ώρα του σεξ μου έκανε κάτι κοπλιμέντα που τα κρατάω για μένα. Μετά από ενα 15λεπτο ήρθε το τέλος.

Έκανε μπάνιο, ντύθηκε (λέμε τώρα) με χαιρέτησε και έφυγε τρέχοντας. Είχαμε περάσει λιιιιιγο τον χρόνο.

Πέρασα τέλεια. Η κοπέλα είναι πανέμορφη, ευδιάθετη και με πολύ όρεξη να σε ικανοποιήσει. Η δοτικότητα της περισσεύει. Δίνει γλωσσοφιλα αλλά με μέτρο. Της αρέσει το dirty talk σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και ζητάει μπατσακια στο στήθος, στον κωλο αλλά και στο αιδοίο, ειδικά στο αιδοίο. Μου ξέφυγε και ένα ελαφρύ στο πρόσωπο αλλά δεν είπε κουβέντα. Λογικά μπορεί να παίξει και σε pse. Το σίγουρο είναι ότι αν είσαι καθαρός και της συμπεριφερθεις με ευγένεια θα φας πολύ καλά. Θα μείνει 2-3 μέρες ακόμα»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *