07/Ιούλ/22
Milana από το «Yourangels»: Πρώτα καθαρές πατούσες και μετά όλα τα άλλα...

Milana από το «Yourangels»: Πρώτα καθαρές πατούσες και μετά όλα τα άλλα…

Ακολουθεί κριτική που γράφτηκε για τη Milana από το «Yourangels» στο sexclub.gr! Αν σε ενδιαφέρει να δεις το καυτό της βιντεάκι στην ιστοσελίδα του γραφείου πάτα εδώ:

«Μπαίνω να δω πιο Τουράκι θα είναι το επόμενο στην συλλογή???? μου μπαίνω Γκλάμουρα μόνο ένα άξιζε αλλά το κρατώ για αργότερα μπαίνω στους αγγέλους το μάτι χτυπάει Αμινα μόλις έφυγε μου λένε φτου γαμωτο???? και είχα καυλωσει μαζί της άσχημα γιατί σε μια φωτό ήταν ολόιδια η Μόνικα Μπελούτσι επόμενο, λέω Μιλάνα μου λέει η αγαπητές Νικόλ & Αντζυ διαθέσιμη έφυγε λέω στο αγαπημένο μου πόρνο ξενοδοχείο για τσόντα καταστάσεις μου προϊδεάζανε οι φωτός της.
–Φτάνω χτυπάω τσόντα δωμάτιο, παρφουμαρίζομαι και αναμένω την Τσόντα του αιώνα????, Χτυπάει η πόρτα με το γνωστό γρατζούνισμα στην πόρτα ανοίγω αντικρίζοντάς ένα ξανθό όμορφο Τουράκι με γλυκιά φάτσα???? ολίγον φουσκωμένη και χείλη βρεφικού ροφού ντυμένη με τζιν σορτσάκι μέχρι τα κωλομέρια και ένα μαύρο δαντελωτό μπούστο φανελάκι. Τις σκάω ροφού-φιλί ανταποδίδοντας με ροφό-φιλί???? με λίγα λογία μπλέξαμε τους ροφούς την αφήνω να χαλάρωση από την ζέστη και βρουν στον πατσά???? τις τα πέταξα όλα όξω φέροντας μου ένα ωραίο σφιχτό ζωγραφισμένο κορμάκι Μπαμπάτσικο αλλά ωραίο Μπαμπάτσικο από αυτά που θες να τα χουφτώνεις και να μην χορταίνουν οι παλάμες σου ακριβώς των φωτός χωρίς τραγικές παρεκκλίσεις, Βυζι 2+ ούτε στητό αλλά ούτε και πεσμένο ακριβώς στην μέση κατάσταση όπως πρέπει να είναι ένα φυσικό χωρίς πειράγματα και ρόγες με ομόκεντρους κύκλους για πιπιλίσματα τρελά????, άκρα λεπτά βαμμένα και περιποιημένα.
–Την ξάπλωσα με μια μόνο κίνηση και άρχισα να την φιλάω και να την πασπατεύω για ευχαριστηθώ κάθε σπιθαμή μέχρι και τις πατούσες της έγλυψα???? αλλά αφού βεβαιώθηκα ότι ήταν πεντακάθαρες, στην συνέχεια έφτασα στο μουνάκι ????όπου άρχισε να υγραίνεται μόνο μιας λες και το είχε έτοιμο προς παράδοση τα δάχτυλα κολύμπαγαν???? λέω αυτή θα τον σπατουλάρει τον μητσάρα και γύρισα σε στάση με τα πόδια μου σε έκταση από την μια έγλυφα και από την άλλη τον βύθιζα μέχρι λαρύγγι ???? αφού τα είδε όλα ανάποδα την έπιασα από το χέρι και το μαλλι και την έβαλα γονατιστή με θεά στον καθρέφτη χώνοντας της όλο και πιο μέσα ???? δεν άντεξα σκουφί???? κάθομαι στο κρεβάτι και την βάζω να καθίσει χωρίς ούτε μια σταγόνα ζελέ μόνο φυσικές εκχυμώσεις εκεί αναστέναξε και το πελεκούδι μάλλον τις καρφώθηκε για τα καλά τα μπούτια της έσκαγαν σαν τις τσόντες ???? αλλά τσόντες δεν έβλεπα ακόμα. Στήσιμο στο καθρέφτη σφυροκόπησα???? με δύναμη δεν άντεξε την έστησα στο κρεβάτι με πίσω κολλητό ????και καβαλίκεμα από πάνω τις την σφυροκόπησα???? και εκεί δεν άντεξε φωνάζοντας με ουρλιαχτά Μπλιατς Μπλιατσς…..δίνοντας και την λήξη μη μου πάθει τίποτα αφού ανησύχησα λέγοντας της όλα εντάξει και την γυρνάει και μου λέει μα καλά σε τσόντες παίζει εσύ είσαι επαγγελματίας και ξεραίνομαι στα γέλια???? αφού μόλις είχε ευχαριστηθεί ξέσκισμα με δόσεις τσόντας????.
–Ντους και πάμε για δεύτερο γύρο με ένα iqos ρουφηξιά από την πλευρά της και σύντομη κουβεντούλα λέγοντας μου ότι είναι από saint Petersbug η νεαρά και είναι Make up Artist αλλά από μέσα μου έλεγα Make it to Happen????. Έτσι έγινε την πλάκωσα σε ξέφρενο γλειφόμουνι έχυσε μόνο μιας μετα ανέλαβε τον ρολό της τον έπαιρνε με ματιές κλεφτές στο πρόσωπο μου λέω θα εδώ θα γίνει τις καργιόλας σκουφί ????με τον μητσαρα όρθιο σαν τον πετεινό???? την έβαλα από πάνω μου αρχίζοντας να λικνίζεται και να πηδιέται σαν πουτανάκι κανονικό και να αναφωνεί και πάλι Μπλιατς Μπλιατσς…. Για μια ακόμα φορά έχυσε η νεαρά και πάλι την γυρνάω πίσω κολλητό και την σφυροκοπούσα???????????? μέχρι που βελάξαμε και οι δυο μαζί μέχρι τέλους. Ντους από την μερια της χτενίστηκε γιατί την ξεμάλλιασα τις άφησα το αντίτιμο και αράξαμε στο κρεβάτι για το υπόλοιπο τις ώρας κάνοντας κουβεντούλα για τα μελλοντικά σχέδια της λέγοντας μου πόσο θέλει να πάει στο νησί των ανέμων για ανεμοδαρμένα ύψη τις το ευχήθηκα και την αποχαιρέτησα όπως κάνω σε όλες.
–Λοιπόν έχουμε και λέμε το Τουρακι αυτό δεν απέχει από τις φωτός αν και έχει έρθει ουκ ολίγες φορές από τα μέρη μας μάλλον ξέρει την Αθήνα πιο καλά και από Αθηναία, αν κρίνω από τα πρώτα της τουρ μου φαινόταν αγριόφατσα και την απέφευγα, αλλά από κοντά είναι μια σκέτη γλύκα σε όλα. Με εμένα ολοκλήρωσε όλο το πακέτο της για αυτούς που θέλουν παισιματάκια αλλά σε καμία περίπτωση χοντρή, σε αυτούς που θέλουν να ευχαριστηθούν φυσικό βυζι αλλά σε καμία περίπτωση κρεμαστάρια, σε αυτούς που θέλουν να νιώσουν ότι πηδάνε μουναρα αλλά σε καμία περίπτωση μοντέλο και τέλος σε αυτούς που θέλουν τσόντα εμφανισιακά αλλά σε καμία περίπτωση Επαγγελματίας του είδους γιατί αυτό τις το έκανα δώρο εγώ????»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *