02/Δεκ/22
Monika Doll: Μία κούκλα με latex δέρμα αποκαλύπτεται στο Hot-news.gr

Monika Doll: Μία κούκλα με latex δέρμα αποκαλύπτεται στο Hot-news.gr

Ένα ενδιαφέρον θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που θα επιλέξουν το Σάββατο 28 Μαιου να έρθουν στο «Spank party» που θα λάβει χώρα στο «Tokyo Theatre Athens». Εκτός των αρκετών performers που θα παρουσιάσουν τα ανατρεπτικά τους σόου, θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα ένα fashion σόου με λάτεξ-φετιχιστικά ρούχα. Ο δημιουργός αυτών των ενδυμάτων είναι η γνωστή κούκλα που ακούει στο όνομα «Moika Doll», πίσω από την οποία κρύβεται ο Eustace Koutsoukos.

Είναι μία γνωστή φιγούρα στα «Spank party», καθώς με αυτή την περσόνα εμφανίζεται ως θαμώνας. Βέβαια, αυτή τη φορά θα τον δούμε και στον ρόλο του δημιουργού των ρούχων που θα δούμε να παρελαύνουν στη σκηνή του «Tokyo Theatre». Ενδύματα που συνδυάζουν την αισθητική του fashion ρούχου, αλλά έχουν ταυτόχρονα και το φετιχιστικό στοιχείο. Αυτό προέρχεται κυρίως από το ίδιο το υλικό.

Τι ακριβώς θα δούμε στις 28 του μήνα στο «Spank party»;

«Θα έχουμε περίπου 5-6 μοντέλα, εκ των οποίων ο ενας θα είναι άντρα. Δεν θα είναι επαγγελματίες μοντέλα, αλλά άνθρωποι που τους αρέσει αυτός ο “κόσμος”.  Τη βραδιά εκείνη, κάποια “κομμάτια” θα μπορέσουν να πουληθούν και σε πελάτες αν το επιθυμούν. Αν και βέβαια, μόνο τα δύο από τα μοντέλα θα φορέσουν ρούχα που θα τους δώσω εγώ και θα μπορούν να πουληθούν. Τα υπόλοιπα μοντέλα θα φορούν τα δικά τους ρούχα που τους έχω δημιουργήσει εγώ στο παρελθόν»

Έχεις ξανακάνει αντίστοιχο fashion show;

«Έχω κάνει άλλες τρεις φορές fashion show, δύο στο «Erotic art festival» (2018,2019) και μία σε ένα παλαιότερο “Spank party”».

Από πότε και για ποιο λόγο ξεκίνησες;

«Ασχολούμαι σαν κατασκευαστής-σχεδιαστής από το 2013. Δεν είναι η βασική μου δουλειά, είναι σαν χόμπι. Ξεκίνησα ως αυτοδίδακτος, χωρίς να πάω σε κάποια σχετική σχολή. Ο λόγος που άρχισα είναι ότι ήθελα τέτοια ρούχα, αλλά το κόστος αγοράς ήταν τεράστιο. Έτσι, άρχισα να φτιάχνω τα δικά μου. Για να καταλάβετε ένα ολόσωμο λάτεξ πλέον κοστίζει μέχρι και 350 ευρώ».

Υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον;

«Υπάρχει ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε από το μηδέν. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα αγοράζουν και άνθρωποι που δεν ανήκουν στη bdsm κοινότητα. Τους αρέσει το λάτεξ ενδυματολογικά και αισθητικά, χωρίς αυτό να σημαίνει αυτόματα και μία σεξουαλική ταυτότητα. Φυσικά, το υλικό αυτό έχει ένα ειδικό βάρος που δεν μπορεί να το φορέσει κάποιος για να πάει για καφέ, ωστόσο δεν αποκλείεται κάποιος να θέλει να το φορέσει μόνο και μόνο για την αισθητική του»

Συνήθως το κοινό για ποιο λόγο αγοράζει τέτοια ρούχα;

«Συνήθως τα αγοράζουν και τα φοράνε για τις προσωπικές τους ζωές ή για bdsm party, τύπου «Spank party». Τα περισσότερα λάτεξ, πάντως, που κυκλοφορούν σε αυτούς τους χώρους κατά 90% είναι δικό μου. Στην ελλάδα είναι πολύ λίγος ο κόσμος που ασχολείται με τη ραπτική λάτεξ ρούχων. Άλλωστε, οι περισσότεροι που έχουν τέτοια ρούχα, τους έχω μυήσει εγώ στο φετίχ αυτό. Πολύ σπάνια θα δω κάποιον να φορά κάτι που δεν είναι δικό μου».

Πώς είμαστε σαν χώρα σε σχέση με αυτά τα ζητήματα;

«Στην Ελλάδα αυτός ο τομέας ακόμα είναι σχετικά άγνωστος, σε αντίθεση με τη βορειοδυτική Ευρώπη. Οι μεσογειακές χώρες είναι πολύ πίσω σε αυτό το θέμα. Ενώ υπάρχει φετιχιστικός κόσμος, το λάτεξ παραμένει άγνωστο. Εδώ καλά καλά στην Ελλάδα δεν έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τα δερμάτινα που είναι μία “κλασική εικόνα”»

Υπάρχει ενδιαφέρον για το φετίχ αυτό από γκέι άτομα;

«Θα δείτε αρκετούς στη γκέι κοινότητα που ασχολούνται με το φετίχ αυτό. Όχι το μεγαλύτερο μέρος της κοινότητας, αλλά είναι πιο πιθανό να βρεις τέτοιους ανθρώπους σε σύγκριση με τους στρέιτ».

Ποια είναι η γνώμη σου για τα «spank party»;

«Το “spank party” είναι ένα διαδραστικό σεξ πάρτυ, που ο κόσμος δεν βλέπει μόνο τα σόου των εξαιρετικών περφόρμερ, αλλά μπορεί και ο ίδιος να εκφραστεί μέσα από τον εναλλακτικό ερωτισμό και το bdsm. Και ο ίδιος μπορεί να παίξει, ο κόσμος δεν είναι παθητικοί θεατές. Είμαι θαυμαστής»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *