Το μελαχρινό μοντέλο Κάρλα ανακάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν πελάτης που πλήρωνε για το περιεχόμενό της για έναν ολόκληρο χρόνο και μάλιστα ήταν προσωπικός πελάτης που ζητούσε συγκεκριμένα αιτήματα.

Η σοκαρισμένη δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες ανακάλυψε την ανατριχιαστική αλήθεια για τον μπαμπά της μόνο όταν της κάλεσε να «παίξει» με τον εαυτό της για 150 δολάρια. Αν και δεν αναγνώρισε τη φωνή του, άκουσε τη μαμά της στο βάθος.

«Ο μπαμπάς μου, ναι, ο μπαμπάς μου αγόραζε το περιεχόμενό μου στο OF μέσω ΟΧΙ ΕΝΟΣ αλλά ΔΥΟ λογαριασμών. Και ήταν προσωπικός πελάτης μου και στους δύο λογαριασμούς για πάνω από έναν χρόνο».

«Ο μόνος τρόπος που το έμαθα είναι επειδή με είχε καλέσει να “παίξω με τον εαυτό μου” για 150 δολάρια και μπορούσα να ακούσω τη μαμά μου στο βάθος να μιλάει στο τηλέφωνο».

Από τότε που δημοσιεύτηκε το βίντεο της Karla στο TikTok έχει συγκεντρώσει 3,3 εκατομμύρια προβολές, ανατριχιάζοντας τους σχολιαστές.

Οι χρήστες του TikTok στα σχόλια εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο μοντέλο του OnlyFans.

«Λυπάμαι πολύ που σου συνέβη αυτό» σημειώνει ένας εξ αυτών.

Το μελαχρινό μοντέλο έκανε ακόμη γνωστό ότι ο μπαμπάς της χρησιμοποιούσε δύο λογαριασμούς με τα ονόματα «Enrique» και «Marcos».

Όταν αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει, ο πατέρας της άρχισε να αρνείται τα πάντα υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καταθέσει χρήματα, ενώ η κοπέλα δεν του είχε πει τίποτα για λεφτά.

Ως αποτέλεσμα, η Κάρλα έγινε πολύ πιο καχύποπτη με τον μπαμπά της.