04/Ιούλ/22
Νέα ταινία στο Sugarbabes! Έλενα Χατζή και Γιάννης Μενιδιάτης σε βλάχικες στιγμές...

Νέα ταινία στο Sugarbabes! Έλενα Χατζή και Γιάννης Μενιδιάτης σε βλάχικες στιγμές…

Νέα ταινία «έσκασε» στο Sugarbabes.tv με άρωμα χωριού…Τίτλος: «Παραδοσιακό γαμήσι»

Η Έλενα Χατζή κάνει τις αγροτικές της δουλειές φορώντας το τουρμπάνι της, αλλά δεν υπολογίζει πως θα έρθει ο Γιάννης Μενιδιάτης με τη φουστανέλα του. Εκείνος εξαρχής θέλει να τη γαμήσει, με εκείνη να διστάζει αρχικά. Στην πορεία, όμως, την καυλώνει και τα καταφέρνει.

Μία ταινία με πολύ γέλιο και ατάκες-φωτιά. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως υπάρχει λογομαχία των δύο σχετικά με το αν οι βλάχοι οφείλουν να βρωμάνε (υποστηρίζει ο Γιάννης) και αν ο πούτσος των βλάχων είναι καθαρός ή όχι. Όσον αφορά το πήδημα, είναι πολύ δυνατό, όπως και η στιγμή του χυσίματος με την Έλενα να παίζει αισθησιακά τις ρόγες του Γιάννη για να πετύχει το τελείωμα στο στόμα της…

Δείτε την ταινία πατώντας εδώ

-Και επειδή η τέχνη αντιγράφει τη ζωή…Μη χάσετε σε όλα τα περίπτερα της χώρας το περιοδικό «Hot News», στο οποίο μπορείτε να δείτε συνέντευξη της Έλενας Χατζή και αποκλειστική συνέντευξη στο αγρόκτημα που έχει δημιουργήσει στην επαρχία. Μαζί με το περιοδικό, δώρο dvd με 3 ταινίες με καυτές πρωταγωνίστριες όπως Έλενα Χατζή, Άννα Μαρία, Christy White,  Gorgonample, Τζούλια, αλλά και τον έναν και μοναδικό Τζανέτο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα