06/Δεκ/22
Ο Νικόλας Παπαπαύλου αποκαλύπτεται στο hot-news.gr - «Με το που βγήκε η ταινία

Ο Νικόλας Παπαπαύλου αποκαλύπτεται στο hot-news.gr – «Με το που βγήκε η ταινία, μου προσέφεραν μεγάλα ποσά για ραντεβού»

Πριν από 9 μήνες έκανε το μεγάλο «μπαμ» παίρνοντας την απόφαση να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη γκέι ταινία της χώρας μας. Τα sites έπαθαν φρενίτιδα με το γεγονός αυτό και η ταινία του έγινε viral.

Πριν από μία εβδομάδα, κυκλοφόρησε και η δεύτερη ταινία του, αποδεικνύοντας πως στη Sugarbabes ήρθε για να μείνει. Μετά από πολύμηνη απουσία του Νικόλα Παπαπαύλου στο hot-news.gr, λαμβάνει χώρα η μεγάλη επιστροφή και τι πιο ωραίο από το να επικυρωθεί με μία αποκαλυπτική συνέντευξη την οποία αποκλειστικά μας παραχώρησε.

Πέρασαν 9 μήνες περίπου από τότε που βγήκε η πρώτη σου ταινία. Τι απολογισμό κάνεις; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να πάει τόσο καλά, καθώς ζούμε σε μία χώρα με πολλά ταμπού. Προς έκπληξη μου από το στρέιτ κοινό, έλαβα πολλά θετικά μηνύματα, αναγνωρίζοντας πως είμαι ένας άνθρωπος που ανοίγει έναν νέο δρόμο. Γνωρίζω ότι εμπορικά η πρώτη ταινία πήγε πολύ καλά, ίσως και η πιο εμπορική.

Πώς βλέπεις το μέλλον σου στην εταιρεία; 

Δεν το βλέπω ως καριέρα, αλλά συμμετέχω σε όλη αυτή την αγορά ως σελέμπριτι φυσιογνωμία. Ωστόσο θέλω να κάνω καλά με ό,τι ασχολούμαι. Θέλω να συνεχίσω με πολύ σταθερά βήματα και το αποτέλεσμα των ταινιών να είναι άριστο.

Πώς είναι οι σχέσεις σου με τα άλλα πρόσωπα της Sugarbabes; 

Με τα παιδιά που ηγούνται την εταιρεία (Τεό και Ίνα) , αλλά και με το συνεργείο έχουμε πολύ καλή σχέση. Νιώθω πολύ άνετα.. Από εκεί και πέρα πάντα εκφράζω αυτά που νιώθω ότι με ενοχλούν και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Στην αρχή με τους ηθοποιούς της εταιρείας είχα τη διάθεση με κάποιους να έρθω πιο κοντά, καθώς είχαν την εικόνα ότι είμαι απόμακρος λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου. Στην πορεία, όμως, κατάλαβα ότι ίσως έπρεπε να περιοριστούν κάποιες σχέσεις στο επαγγελματικό κομμάτι και μόνο.

Είναι εύκολο να βρεθούν παρτενέρ για γκέι ταινίες; 

Υπάρχει μία έντονη δυσκολία επειδή φοβούνται την προβολή που θα πάρει μία ταινία με τον Νικόλα. Προσπαθούμε να βρούμε τους καλύτερους παρτενέρ, αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι δύσκολο γιατί ανοίξαμε έναν νέο δρόμο.

Έχασες ανθρώπους από την επιλογή σου; 

Από την οικογένειά μου όχι, αλλά ούτε και από φίλους. Απλά είχα κάποιες αντιρρήσεις από τη γκέι κοινότητα που πιστεύουν ότι έκανα κάτι τολμηρό. Τους καταλαβαίνω όμως διότι δεν θα τολμούσαν να το κάνουν οι ίδιοι και να αποτινάξουν τις ανασφάλειες τους.

Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις σε κάποια ταινία;

Θα ήθελα να δοκιμάσω νέα concept στις ταινίες, όπως κάτι πιο άγριο ή κάτι ομαδικό.

Έτυχε με κάποιον από τους δύο παρτενέρ σου να αναπτύξεις μία άλλου τύπου σχέση; 

Απολύτως καμία σύνδεση. Προσπάθησαν και οι δύο από την πλευρά τους παρά το άγχος τους να κάνουν ό,τι καλύτερο. Δεν είναι όμως άνθρωποι που θα μπορούσα να αναπτύξω μία ερωτική ή φιλική σχέση.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες σε γύρισμα; 

Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά ο παρτενέρ.

Απογοητεύτηκες με ανθρώπους;

Δεν είμαι ο άνθρωπος που βάζω σε θρόνους πράγματα, καταστάσεις και γεγονότα. Πήγα πολύ συνειδητά να κάνω ένα γύρισμα και ανταπεξήλθα άριστα και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Με γυναίκα θα έκανες ποτέ γύρισμα;

Έχουμε συζητήσει με την εταιρεία να παίξω με γυναίκα, αλλά σίγουρα όχι μόνο εγώ και εκείνη. Σε συνδυασμό με έναν άλλον άντρα θα μπορούσα να συμμετάσχω σε ένα τρίο, όχι όμως εγώ να κάνω κάτι με γυναίκα.

Κάποιοι με χαρακτηρίζουν σνομπ και απόμακρο. Στην αρχή αυτό με παρεξένευε, αλλά τελικά λειτουργεί μία ασπίδα για μένα. Για αυτό το λόγο δεν λαμβάνω ανήθικες προτάσεις, μηνύματα και φωτογραφίες. Έχω ξεκαθαρίσει τα όρια μου με τον τρόπο μου στον κόσμο.

Θεωρείς ότι η ενασχόληση σου με τις ερωτικές ταινίες έφερε εμπόδια στο να κάνεις πράγματα στα media;

Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν διότι δεν χρειάζεται να είμαστε ένα πράγμα. Ζούμε σε μία εποχή που εξυμνείται ως influencer ένας έμπορος ναρκωτικός, αλλά καταδικάζεται αυτός που κάνει σεξ μπροστά σε μία κάμερα. Άλλωστε, οι περισσότεροι που κράζουν είναι οι πρώτοι που το έχουν δει. Μάλιστα, προσφάτως, έδωσα συνέντευξη σε ένα πολύ μεγάλο lifestyle περιοδικό. Αυτό συνέβη επειδή η προσωπικότητα του Νικόλα πουλάει και όσο και αν θέλουν να τη βάλουν στην άκρη, δεν γίνεται διότι πουλά.

Η φίλη σου, η Λένα, ταλαιπωρήθηκε πολύ με τη δικαστική υπόθεση. Άκουσες άσχημα λόγια για τη στάση σου να τη στηρίξεις από την πρώτη στιγμή; 

Το λιγότερο που με ενδιαφέρει είναι η γνώμη του μέσου όρου που για μένα περνά απαρατήρητη που πίσω από ένα ακέφαλο προφίλ κράζει. Όσον αφορά τη φίλη μου τη Λένα, τη στήριξα από την πρώτη στιγμή διότι ξέρω με τι ανθρώπους κάνω παρέα. Είμαι κάθετος ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να καταστρέφεται από ένα λάθος, πόσο μάλλον για κάτι στο οποίο δεν ευθύνεται.

Δέχθηκες εσωτερικό πόλεμο; 

Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην εταιρεία υπήρξε μία αγωνία και μία ζήλια. Αντιλαμβάνομαι πως οτιδήποτε καινούργιο φέρει μία έντονη προβολή, αγχώνει ανθρώπους που πιθανόν δεν μπορούν να διαχειριστούν προσωπικές ανασφάλειες. Είμαι, όμως, ο άνθρωπος που αν αισθανθώ ότι μπαίνεις εμπόδιο στα σχέδια μου, θα σου δείξω ότι η θέση σου δεν είναι δίπλα μου αλλά όχι πίσω μου.

Σου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις; 

Με το που έκανε το στόρυ της ταινία ότι βγήκε μου ζητούσαν ραντεβού. Ήξερα εξαρχής ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το πράγμα. Είμαι ένας άνθρωπος 39 ετών και πολύ συνειδητά αποφάσισα να μπω σε αυτόν τον χώρο διότι θεωρώ πολύ φυσιολογικό να κάνω σεξ.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα