05/Ιούν/22
Ντάσα: Ταξίδι στην ευτυχία

Ντάσα: Ταξίδι στην ευτυχία, με συνεπιβάτη ένα αστέρι!

Ακολουθεί κριτική για την Dasha (πάτα εδώ) από το bourdela.com

«Την καλησπέρα μου στα φιλαράκια του σάϊτ. Πιστός στην τακτική του ότι η θετική κριτική για ένα ραντεβού, έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από μία αρνητική, εκτός καραμπινάτων περιπτώσεων χείριστης συμπεριφοράς ή υγιεινής από την πλευρά των κοριτσιών, θα προσπαθήσω να μεταφέρω την εμπειρία μου με την Ντάσα (αχ Ντάσα…).
Πριν όμως από την κριτική μου για το κοριτσάκι μας, πρέπει να πω δυό λόγια για το γραφείο. Μου το έχουν πει αρκετοί ότι δηλαδή είμαι γερό-παράξενος και βεβαίως έχει καταγραφεί στην συνείδησή μου. Προσέχω τις όποιες αλλαγές στην ζωή μου και θέλω πια αυτές να είναι σχεδόν μηδενικού ρίσκου. Όσον αφορά το θέμα μας, εγώ ήμουν πελάτης άλλου γραφείου και πίστευα ότι δεν θα υπάρξει άλλο γραφείο που θα μπορούσε ν’ ανταποκριθεί στα γούστα μου, απλά και μόνον επειδή γνωρίζω την αυστηρότητα της κρίσης μου. Το λοπόν αγόρια. Ότι εισπράττουμε από τις κοπέλες, θετικό ή αρνητικό, οφείλεται στο γραφείο. Αυτό είναι ο κύριος συντελεστής της ευτυχούς ή δυστυχούς κατάληξης. Επειδή γνωρίζω ότι το κούρασα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ή στις υπευθύνους του γραφείου. Απλή, εύκολη συνεννόηση. Γάτα η Νικόλ. Ξέρει αν μιλάει με μάγκα ή δάγκα, με αγαπούλη ή κομάντο, με κιμπάρη ή μαλάκα. Ευχαριστώ πολύ για όλα παιδιά, νάστε καλά.
Τρία τέταρτα πριν την καθορισμένη ώρα και ο βέρι τάμπλ Μακεδόνας αναμένει με υποψία τράκ την πρέσβειρα της φυλής του Ιβάν Γκρόζνι. Χτύπημα λοιπόν της πόρτας από την τζέβουσκα, που προδίδει περίσσια αυτοπεποίθησης και καλωσόρισμα από τον παλιόγερο με το γνωστό πριβέτ. Όμορφο πρόσωπο, γαμάτο νεανικό κορμί, βιζάκι δυάρι που στέκεται στο ύψος του. Φιλί στό στόμα, “με άνευ” γι αρχή και βουρ για μπανάκι. Έξοδος με τις μαύρες κάλτες και ζαρτιέρες που είχα ζητήσει. Φιλιά με γλώσσα, που άνετα σε τελειώνει και μόνον μ’ αυτά. Μου έδωσε μόνη της τα βυζάκια της για γλύψιμο και αφού τα απόλαυσα, άρχισα να κατηφορίζω. Φιλαράκια μου καλά, δεν έχω δει πιο όμορφο μουνάκι, πιο καθαρό, πιο ευωδιαστό. Πόση ώρα έκατσα εκεί, ούτε εγώ ξέρω. Πολλά φιλιά εν τω μεταξύ στο εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια της. Να πέθαινα εκείνη την στιγμή, στ’ αρχίδια μου. Πούστη χάρε αυτό που απολάμβανα εκείνη την στιγμή, ούτε που το έχεις φανταστεί. Περιποιήθηκα και τις δύο τρυπούλες με την γλώσσα μου και δέχτηκε και μερικά ακόμη που δεν θα αναφέρω γιατί δεν γνωρίζω εάν θα είναι με όλους το ίδιο δεκτική. και ήγγικεν η ώρα του Πετρολούκα Χαλκιά. Ο Χριστός κι η Παναγιά. Όχι “καριολίτσα” δεν θα με τελειώσεις έτσι. Γύρισμα στην αγαπημένη στάση του ΟΥΚά υπουργού μας και ο παλιόγερος λίγο έλειψε ν’ αγιάσει. Είχε μεταφερθεί σε άλλη διάσταση. Χρόνος για δεύτερο γύρο δεν υπήρχε, οπότε κουβεντούλα. Σόσιαλ το λένε οι μορφωμένοι. Μιά χαρά τ’ αγγλικά της, αρκετές οι πληροφορίες για την 23 χρόνων ζωούλα της.
Εν κατακλείδι. Αφήστε τις μαλακίες, μάστε τα ποδάρια σας και πάτε γιατί σε 2-3 μέρες το χάνουμε το κορμί πατριώτες. Στα της βαθμολογίας:
Σώμα, πρόσωπο, χαρακτήρας κλπ: 9.99 . Σημ: Γιατί πιο μάγκες είναι οι γύφτοι που πουλάνε τα καρπούζια;
Διάθεση για σεξ: Δεκαράκι εύκολο.
Επικοινωνία: 10
Σχέση τιμής και απόδοσης: 10 άνετο.
Καθαριότητα: 10 εις την νι!
Εξυπηρέτηση γραφείου: 9.8 σιγά μην σας βάλω παρά πάνω από το κοριτσάκι μου χαχα!
Νικόλ, ευχαριστώ για όλα κι ας γνωριστήκαμε για πρώτη φορά!
Ζητώ συγγνώμη για την μακροσκελή κριτική μου αλλά να ξέρετε ήταν λιτή, σε σχέση μ’ αυτά που ήθελα και έπρεπε να γράψω»

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα Ταινία από Sugarbabes

Προτεινόμενα Άρθρα