03/Φεβ/22
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα πλατφόρμα «Faphouse»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα πλατφόρμα «Faphouse»

Οι νέες δυνατότητες στο FapHouse δίνουν περισσότερη δύναμη στο δημιουργούς ενήλικων περιεχομένων.

Έτσι, το FapHouse κυκλοφόρησε ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά στο toolbox, για ενήλικες δημιουργούς αλλά και πορνοστάρ. Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν συγκεκριμένα social media  και νέες ροές εσόδων για την συνεχώς αυξανόμενη κοινότητα μας με δημιουργούς και ενήλικα studios.

Το FapHouse γίνεται κοινωνικό με νέες δυνατότητες

Όπως συμβαίνει και σε άλλες πλατφόρμες, οι δημιουργοί του FapHouse μαζί με τους FanClubs θα μπορούν τώρα να ανταλλάζουν μηνύματα με τους θαυμαστές τους. Αυτή η νέα μορφή ιδιωτικών μηνυμάτων επιτρέπει στους δημιουργούς να είναι ακόμα πιο ευέλικτοι.

Οι δημιουργοί μας μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη νέα λειτουργικότητα λαμβάνοντας συμβουλές μέσω μηνυμάτων και πωλήσεων αποκλειστικού περιεχομένου του καναλιού, όπου ο εκάστοτε δημιουργός πληρώνεται με κάθε προβολή που κάνει. Για παράδειγμα, οι θαυμαστές μπορούν να ζητήσουν μία συγκεκριμένη φωτογραφία από το δημιουργό.

Συνδέστε το, ορίστε την τιμή και αφήστε τους θαυμαστές να το ξεκλειδώσουν. Επιπλέον, οι θαυμαστές μπορούν να πληρώσουν μία αμοιβή, για να στείλει ο δημιουργός την φωτογραφία. Ο δημιουργός ορίζει επίσης αυτήν την τιμή.Οι θαυμαστές μπορούν να δώσουν απευθείας φιλοδωρήματα επειδή είναι απλά καταπληκτικοί, σαν «επιβράβευση».

Επιπλέον, η ομάδα του FapHouse επιτρέπει τις δημοσιεύσεις. Οι δημιουργοί μας μπορούν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και βίντεο, για να προσελκύσουν χρήστες που θα ξεκλειδώσουν το νέο και αποκλειστικό υλικό των δημιουργών. Η δημιουργία μιας δημοσίευσης γίνεται προσβάσιμη μέσω του κουμπιού μεταφόρτωσης που εμφανίζεται ευδιάκριτα.

Ο δημιουργός μπορεί να γράψει μια λεζάντα, να προσθέσει μία φωτογραφία ή ένα βίντεο και να το δημοσιεύσει απευθείας στο δικό του FapHouse studio.

Τι είναι όμως το FapHouse;

Παρέχουμε στους δημιουργούς μας επαγγελματικό επίπεδο και industry-leading monetization και and distribution tools, που προβάλλουν το περιεχόμενό τους σε εκατομμύρια χρήστες. Οι δημιουργοί και οι performer μας στο FapHouse απολαμβάνουν ένα γενναιόδωρο view-share πρόγραμμα, με ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους πληρωμών.

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για συνδρομή σε ολόκληρο το site. Τα προγράμματα συνδρομής ξεκινούν από $9.99 ανά μήνα και όποιος θέλει να έχει συνδρομή για πάντα πληρώνει μόνο μία φορά εφάπαξ $299. Επίσης, οι δημιουργοί μας μπορούν να προσθέσουν το περιεχόμενό τους στα χιλιάδες βίντεο διαθέσιμα για τα μέλη μας.

Για κάθε βίντεο που παίζουν τα μέλη μας, οι δημιουργοί πληρώνονται μέσω του προγράμματος view-share.

Το σημαντικό είναι πως το ποσοστό μεριδίου προβολής είναι πέντε φορές υψηλότερο από άλλες πλατφόρμες ροής για ενήλικες.Οι δημιουργοί μπορούν επίσης να πουλήσουν μεμονωμένες σκηνές απευθείας στα μέλη. Επιπλέον, οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργήσουν FanClubs, όπου οι πραγματικοί θαυμαστές μπορούν να εγγραφούν σε μια ιδιωτική ροή και να έχουν πρόσβαση ακόμη περισσότερο αποκλειστικό περιεχόμενο. Οι ιδιοκτήτες του FanClub πληρώνονται 68% για νέες συνδρομές και εκ νέου λογαριασμούς.

Σχετικά με το FapHouse: Το FapHouse είναι μία premium πλατφόρμα με adult περιεχόμενο, που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά. Δημιουργοί ανεξάρτητου περιεχομένου, πορνοστάρ και μερικοί από τους πιο αναγνωρισμένους στούντιος στο πορνό χρησιμοποιούν το FapHouse ως διανομή και δημιουργία εσόδων. Το FapHouse διαθέτει πλήρη-υψηλή ευκρίνεια και ανάλυση 4K για πάνω από 370.000 βίντεο.

Λέξεις κλειδιά: : FapHouse, premium content, porn, adult content creators, 4k, full high
definition, adult content platform, Fan Clubs, fetish content, premium porn platform,
social media platform, NSFW social media network, adult social network,
monetization platform, private messaging, tip creators, premium social media
platform

Μπες τώρα στην πλατφόρμα πατώντας εδώ

Ετικέτες:

#faphouse
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *