06/Δεκ/22
Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9

Πανικός με πατατάκια που έχουν γεύση αιδοίου- Κάνουν 9,99€ και πάνε για sold out…

Αν υπάρχει βραβείο για το πιο περίεργο, ασυνήθιστο και κουφό σνακ στον κόσμο, τότε ο νικητής βρέθηκε και αυτός δεν είναι άλλος από την εταιρία Chazz της Λιθουανίας.

Η συγκεκριμένη βλέπετε, κατάφερε να βγάλει στην αγορά και να πουλάει πατατάκια με γεύση αιδοίου, τα οποία μάλιστα έχουν γίνει ανάρπαστα…

Όπως αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει το συγκεκριμένο προϊόν στο site της εταιρίας: «Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν ερωτικές επαφές τρεις φορές λιγότερο από τους γονείς τους», τονίζοντας πως το γεγονός αποτέλεσε αφορμή προκειμένου να φτιάξουν τα πατατάκια και να βοηθήσουν τους νέους «να ξεπεράσουν τα όρια, να μιλήσουν για τον έρωτα, να κάνουν έρωτα και να ξεπεράσουν τους γονείς τους».

Μάλιστα, επισημαίνει πως τα πατατάκια αυτά είναι για γενναίους και ελεύθερους ανθρώπους: «Μόλις τα δοκιμάσετε θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη…».

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, παρά την… τσιμπημένη τιμή τους, καθώς το κάθε σακουλάκι κοστίζει 9,9 ευρώ και όσοι το παραγγείλουν θα το λάβουν σε ένα ειδικό κουτί.

Η ζήτηση που υπάρχει, οδήγησε σε καθυστερήσεις στην παράδοση: «Προσοχή, λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελίων, η παράδοση γίνεται σε 5-10 εργάσιμες μέρες. Άλλωστε, αξίζεις να περιμένεις κάτι που σου προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση».

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *