04/Ιούλ/22
Περιοδικό hot-news σε όλα τα περίπτερα της χώρας με δώρο 3 ελληνικές ταινίες πορνό της Sugarbabes.tv

Περιοδικό hot-news σε όλα τα περίπτερα της χώρας με δώρο 3 ελληνικές ταινίες πορνό της Sugarbabes.tv

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” border_sizes_top=”” border_sizes_bottom=”” border_sizes_left=”” border_sizes_right=”” first=”true”][fusion_text]

Κάτι νέο «έσκασε» στα περίπτερα όλης της χώρας. Ναι, λοιπόν, είναι γεγονός! Το hot-news.gr κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο διαδίκτυο, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το νέο μεγάλο βήμα το οποίο ευχόμαστε ολόψυχα να το αγκαλιάσετε με αγάπη και να μας στηρίξετε για να υπάρχει και συνέχεια. Πιστεύουμε στον τύπο και καλούμαστε να επαναφέρουμε το ελληνικό πορνό που θα πουλιέται στα περίπτερα.

Επισκεφθείτε ένα από αυτά και αναζητήστε το περιοδικό «Hot News» στην τιμή των 9,99 ευρώ. Τι περιλαμβάνει όμως αυτό;

Τρεις ελληνικότατες ταινίες της Sugarbabes.tv, τις οποίες έχουμε αποκλειστικά και δεν μπορείτε να βρείτε στη γνωστή ιστοσελίδα. Απολαύστε τον γνωστό σε όλους Τζανέτο στην πρώτη του ταινία-πορνό. Είναι κάτι που περιμένατε εδώ και καιρό…Μέσα στο dvd θα δείτε και την πρώτη ταινία της Άννας Μαρίας χωρίς μάσκα σε ένα πολύ δυνατό λεσβιακό με την μιλφάρα Άννα Χατζή, την Christy White, τη Gorgonample και την Τζούλια.

Ακόμη, το περιοδικό περιλαμβάνει μία σειρά από ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις των Inna Innaki, Christy White, Έλενα Χατζή, Άννα Μαρία, Μία Κουνελάκη, Lila Evance, Εμινέ, Έφη Φλώτσιου και Ελίνα Χαρίτου. Σε αυτές θα δείτε δηλώσεις που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους, όπως «Μόνο όταν έχω περίοδο θα μείνω χωρίς σεξ», «Η πίπα που κάνω είναι ο λόγος που οι πρώην μου δεν ξεκολλάνε», «Έπεσα θύμα revenge porn», «Η πορνεία πρέπει να αποποινικοποιηθεί», «Aν το σεξ ήταν άθλημα, θα ήμουν Ολυμπιονίκης», «Αν εξαιρέσεις τις ώρες που κοιμάμαι, τις άλλες είμαι μονίμως καυλωμένη», «Απο μικρή είχα την ανωμαλία να τελειώνει ο άλλος στο στόμα μου», «Αν ο άλλος στο γλυφομούνι δεν είναι ηλεκτρική σκούπα, δεν…».

Ακόμη, παίρνοντας το περιοδικό θα έχετε εκπτώσεις σε διάφορες υπηρεσίες και παροχές-έκπληξη που δεν μπορούμε να τις ανακοινώσουμε δημοσίως.

Επιπρόσθετα, θα μάθετε το πότε έκαναν σεξ πρώτη φορά διάφορες σελέμπριτι, αλλά και ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε όλη την πορεία της βιομηχανίας του πορνό.

Τέλος, τόσο στο περιοδικό, όσο και στο dvd θα υπάρχει έντονα το άρωμα του club «Alcatraz». Οπότε αν είστε φαν αυτού του χώρου, πρέπει να προμηθευτείτε το περιοδικό επειγόντως.

ΣΟΣ: Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το περιοδικό σε κάποιο περίπτερο, μπορείτε να στείλετε mail στο [email protected], στο instagram μας: hotnewsgr, αλλά και να καλέσετε στο τηλέφωνο: 6936263691

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *