06/Δεκ/22
Πήγε κοπέλα στο πρώτο ραντεβού τους σε strip club...

Πήγε κοπέλα στο πρώτο ραντεβού τους σε strip club…

Την εμπειρία της με «χειρότερο πρώτο ραντεβού της» εξιστόρησε μία TikToker και πραγματικά ήταν απίθανη.

Όπως είπε λοιπόν η γυναίκα, αρχικά τα πράγματα πήγαιναν καλά έχοντας πάει σε ένα καλό εστιατόριο, τρώγoντας και πίνοντας. Κάπου εκεί όμως τα πράγματα άρχισαν να… χαλάνε, καθώς ο τύπος ξεκίνησε να της λέει για τα παιδικά του τραύματα και τις κακές εμπειρίες που είχε στην ζωή του, με αποτέλεσμα το κλίμα να… βαρύνει.

Μόλις τελείωσαν, εκείνη είχε αποφασίσει πως δεν ήθελε να τον ξαναδεί, όμως τότε της αποκάλυψε πως έχει γενέθλια και πως θα πήγαινε σε ένα strip club, το οποίο ονομαζόταν “Golden Queens” και βρίσκεται στο Μπουρνάζι.

Εκείνη δέχθηκε, αλλά όταν έφτασαν στο “Golden Queens” από την συμπεριφορά του σερβιτόρου κατάλαβε πως ήταν γνωστός πελάτης, αν και οι φίλοι τους υποστήριζαν το αντίθετο.

Το αποκορύφωμα, όπως είπε, ήρθε την επόμενη μέρα που της έστειλε ένα μήνυμα, το οποίο ανέφερε: «Τελικά αποφάσισα πως μου αρέσεις και πως θα πρέπει να είμαστε μαζί μέχρι να με αφήσεις».

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μόνο υπέρ του δεν γύρισε το κλίμα.

Για να ζήσεις και εσύ μια μαγική βραδιά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το strip club “Golden Queens”. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο εξής τηλέφωνο: 697 063 5023

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *