04/Μάι/22
Ποιο είναι τελικά το μυστικό για καλύτερο σεξ;

Ποιο είναι τελικά το μυστικό για καλύτερο σεξ;

Σύμφωνα με τους ειδικούς και βάσει των παρατηρήσεών τους, ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός

Μπορεί να νομίζετε ότι οι επιστήμονες θα μας συστήσουν κάποια πρωτότυπη τεχνική ή έστω ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης που θα απογειώσει την ερωτική μας ζωή, αλλά όπως φαίνεται αυτό που έχουν να μας προτείνουν είναι πολύ πιο απλό από ότι ήδη σκέφτεστε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς και βάσει των παρατηρήσεών τους, ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Τι ανακάλυψαν οι ερευνητές

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, αν ο άνδρας συμμετέχει περισσότερο στη φροντίδα των παιδιών και στο νοικοκυριό συνολικά, τότε θα το αποτέλεσμα θα φανεί στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού και θα είναι καλό!

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όταν οι άνδρες αναλαμβάνουν περισσότερα καθήκοντα όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών, μοιραζόμενοι ουσιαστικά το έργο της φροντίδας τους με την σύντροφο τους -αντί εκείνη να το επωμίζεται εξ’ ολοκλήρου- τότε το ζευγάρι αντλεί μεγαλύτερη ικανοποίηση από την σχέση του, γεγονός που αντανακλά και στην ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής.

Όταν, όμως, η γυναίκα έχει την αποκλειστική ευθύνη της φροντίδας των παιδιών, τότε κανένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι χαρούμενος. Έτσι, σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα ζευγάρι που νιώθει μεγάλη δυσαρέσκεια από την ποιότητα της σχέσης τους, καθώς και της ερωτικής τους ζωής.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *