01/Μάι/22
Πρωκτικός αυνανισμός: Πως να περάσετε καλά μόνες σας με την πίσω περιοχή...

Πρωκτικός αυνανισμός: Πως να περάσετε καλά μόνες σας με την πίσω περιοχή…

Όλα τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να κάνεις πρωκτικό αυνανισμόΕπίσης ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις εάν σου αρέσει το πρωκτικό σεξ είναι ο πρωκτικός αυνανισμός! Είναι και το πρώτο βήμα για να εξοικειωθείς με το πρωκτικό σεξ ή να προετοιμαστείς για αυτό.

Πέρα από το ότι μπορεί να γίνει μία πολύ απολαυστική εμπειρία, ο πρωκτικός αυνανισμός βοηθάει στο να μάθεις καλύτερα την ανατομία σου, όπως επίσης το τι σε ανάβει και τι δεν σου δίνει την αίσθηση που θα ήθελες. Αυτές είναι χρήσιμες πληροφορίες που θα ήθελες να μοιραστείς με οποιονδήποτε σύντροφό σου σχεδιάζεις να κάνετε σεξ απο πίσω. Μάθε το πως!

Υπάρχουν πολλά επιμορφωτικά άρθρα σχετικά με το πρωκτικό σεξ που θα σε βοηθήσουν για αρχή. Ξεκίνησε μαθαίνοντας την ανατομία του πρωκτού σου και όλα τα μέρη που τον αποτελούν. Δεν υπάρχει καλύτερη εξάσκηση από την πρακτική και το να «χαρτογραφήσεις» πρώτα την περιοχή θα σε βοηθήσει.

Το μάθημα ανατομίας ξεκινάει από τα γάντια

Ο καλύτερος τρόπος για πρωκτική εξερεύνηση είναι να την κάνεις με το ίδιο σου το χέρι. Πολλοί έχουν αναστολές και διστάζουν εξαιτίας της φύσης της κύριας λειτουργίας του πρωκτού αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν εφοδιαστείς με λάτεξ γάντια μιας χρήσης. Φρόντισε να διαλέξεις το σωστό μέγεθος ώστε να εφαρμόζουν καλά στο χέρι σου. Τα γάντια θα διευκολύνουν την εισχώρηση σε σημεία που είναι πιο στεγνά και θα σε προστατεύσουν από τις άκρες νυχιών που μπορεί να μην είναι όσο λείες χρειάζεται.

Το λιπαντικό είναι ο σύμμαχός σου σε αυτό το παιχνίδι

Η προσωπική λίπανση είναι πολύ σημαντική στον πρωκτικό αυνανισμό καθότι ο πρωκτός δεν εκρέει δικά του υγρά. Ο εσωτερικός ιστός είναι πολύ ευαίσθητος και εύκολο να τραυματιστεί. Γι αυτό και ένα καλό ποιοτικά λιπαντικό για πρωκτικό σεξ είναι απαραίτητο. Θα χρειαστεί αρκετές φορές η εφαρμογή λιπαντικού κατά την διάρκεια του πρωκτικού αυνανισμού. Όχι μόνο θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα αλλά θα σε προφυλάξει και από το να τραυματιστείς εσωτερικά. Κάθε φορά που το παιχνίδι ζορίζει, χαμήλωσε την ένταση και πρόσθεσε λιπαντικό. Φρόντισε να διαλέξεις ένα λιπαντικό που να είναι ειδικό για πρωκτική εφαρμογή, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μακράς διαρκείας, παχύτερο, και δεν περιέχει συστατικά απευαισθητοποίησης.

Πάρε τον χρόνο σου

Όταν είναι η στιγμή για πρωκτικό αυνανισμό δεν χωράνε βιασύνες! Ο πρωκτός και ο σφιχτήρας ειδικά χρειάζονται χρόνο για να χαλαρώσουν. Φρόντισε λοιπόν να έχεις αρκετό χρόνο και χώρο για να μπορέσεις να επικεντρωθείς αποκλειστικά στις αισθήσεις σου χωρίς να σε απασχολεί το αν θα χτυπήσει την πόρτα κάποιος το επόμενο λεπτό. Μην βιαστείς τις πρώτες φορές να διεισδύσεις αν δεν νιώσεις ότι το θες πολύ και ότι έχεις χαλαρώσει αρκετά.

Μην υποτιμάς την εξωτερική περιοχή

Αφού έχεις φορέσει το γάντι σου και το έχεις λιπάνει καλά με το λιπαντικό, ξεκίνησε με το να εξερευνήσεις τις αισθήσεις της περιοχής γύρω από την είσοδο του πρωκτού. Κάνε απαλό μασάζ, νιώσε το δέρμα σου γύρω από τον πρωκτό να χαλαρώνει και να ανοίγει. Εστίασε στην αίσθηση που σου δίνει αυτό και ανάσαινε βαθιά όσο προχωράς στην εξερεύνησή σου. Είναι σημαντικό να δεις και να νιώσεις πως αντιδρά το ίδιο σου το σώμα σε αυτό το άγγιγμα. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σε ερεθίσει στην αρχή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άλλο σου χέρι και να παίξεις ταυτόχρονα με άλλα σημεία του σώματός σου που σε διεγείρουν. Μην εστιάσεις στην διείσδυση ακόμα.

Μπαίνοντας μέσα για πρώτη φορά

Όταν φτάσει η στιγμή να προχωρήσεις στην διείσδυση με το δάχτυλό σου μην χρησιμοποιήσεις την άκρη του.Ακούμπησε το εσωτερικό σημείο του δακτύλου σου στην είσοδο του πρωκτού, κάνε μασάζ στην περιοχή με απαλές κυκλικές κινήσεις με μικρή πίεση, όπως θα χειριζόσουν το touchpad ενός laptop. Σιγά σιγά θα πρέπει να αισθανθείς τους μύς του σφυκτήρα σου να χαλαρώνουν και να σε «καλούν» προς τα μέσα. Εάν σε οποιοδήποτε σημείο αισθανθείς πόνο, χαλάρωσε τον ρυθμό σου και πρόσθεσε επιπλέον λιπαντικό!

Σημεία προς εξερεύνηση

Όταν θα έχεις εισέλθει στον πρωκτό και νιώθεις άνετα πλέον, είναι η στιγμή για να εξερευνήσεις τις απολαύσεις που μπορεί να σου προσφέρει ο πρωκτός. Η είσοδος του πρωκτού, διαθέτει την υψηλότερη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στο σώμα μας. Το εσωτερικό του πρωκτού αντιδρά καλά περισσότερο στο αίσθημα της πληρότητας και της πίεσης. Εάν διαθέτεις προστάτη, μπορείς να ασκήσεις πίεση στο μπροστινό τοίχωμα περίπου στα 6 εκατοστά βάθος, ούτως ώστε να να τον ερεθίσεις. Εάν έχετε κλειτορίδα, η εσωτερική άκρη της μπορεί να ερεθιστεί μέσω του πρωκτού με τον ίδιο τρόπο.

Βρες τα βήματα και τον ρυθμό σου

Όταν θα έχεις εισέλθει στον πρωκτό και νιώθεις άνετα πλέον, πειραματίσου με διαφορετικές κινήσεις για να δεις σε ποιές ανταποκρίνεται πιο ευχάριστα το σώμα σου. Μπορείς να δοκιμάσεις να εισέλθεις και να εξέλθεις εντελώς ή όχι ολοκληρωτικά, να δοκιμάσεις κυκλικές κινήσεις και να εστιάσεις στο πως η διαφορετική πίεση σε διαφορετικά σημεία σε κάνει να νιώσεις.
Εξοικείωση με το μέγεθος

Οι μύες του σφιγκτήρα μπορούν να τεντώνουν σημαντικά, και το εσωτερικό του πρωκτού μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά μεγάλο μέγεθος από μέρη του σώματος ή πρωκτικά παιχνίδια. Για να το κάνεις αυτό με ασφάλεια, θα πρέπει να το κάνεις σταδιακά. Αν σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις σε διείσδυση από κάτι μεγαλύτερο από ένα δάκτυλο, ο πρωκτικός αυνανισμός είναι ένας καλός τρόπος για να μπορέσεις να απολαύσεις άνετα μεγαλύτερα μεγέθη. Μόλις εξοικιωθείς με το ένα δάχτυλο μπορείς να προχωρήσεις στην εισχώρηση ενός δεύτερου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις πρωκτικά παιχνίδια ξεκινώντας από μικρά για αρχάριους και λίγο λίγο να φτάσεις μέχρι το μέγεθος που επιθυμείς. Δες ταεδώ για να πάρεις μία ιδέα!

Βασικός κανόνας υγιεινής

Ακόμη κι αν δεν δεις το γάντι σου λερωμένο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει βακτήρια (τα οποία ζουν ευτυχισμένα στον πρωκτό σας αλλά στον κόλπο σας δεν θα ήταν το ίδιο). Σε καμία περίπτωση δεν κάνεις κολπική εισχώρηση χωρίς πρώτα να έχεις πλυθεί καλά! Για να αφαιρέσεις το γάντι με ασφάλεια χωρίς να χρειαστεί να αγγίξεις κάπου, βάλε το δάχτυλο από το άλλο σου χέρι στο εσωτερικό του γαντιού και αφαίρεσε το με τρόπο που να βγει το μέσα έξω

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εάν φροντίζεις σωστά την λίπανση κατά την διείσδυση, έχεις κάνει όλα τα παραπάνω και παρ’όλα αυτά συνεχίζεις να πονάς χωρίς κάποιον εμφανή λόγο, καλό θα ήταν να επισκεπτείς έναν γιατρό ούτως ώστε να εξακριβώσεις εάν συμβαίνει οτιδήποτε άλλο που να σου προκαλεί πόνο. Ελληνίδα και σ3ξ: Πόσες θέλουν ξύλο, πρόστυχα λόγια, στοματικό και πρωκτικό;

Καλή σιλουέτα
Το να αυνανίζεται μια γυναίκα συστηματικά είναι εφικτό να τη βοηθήσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της και την καλή γραμμή της. Αυτό, σύμφωνα με έρευνες, οφείλεται στο ότι με τον αυνανισμό μια γυναίκα μπορεί να κάψει έναν σεβαστό αριθμό θερμίδων και – πάντα με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση – να δει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, αλλά και τη φυσική της κατάσταση.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *