05/Δεκ/22
“Queens of north”: Η γυναίκα

“Queens of north”: Το lesbian show με πρωταγωνίστριες την Κάτια και την Αναστασία που μας “άναψε”…

Το strip club “Queens of north” τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι έχει ανεβεί αρκετά και όχι αδίκως, καθώς έχει προσθέσει αρκετά shows στο πρόγραμμά του, τα οποία προκαλούν πανικό! Ένα show που μας ενθουσίασε όμως ήταν αυτό της Κάτιας και της Αναστασίας.

Η Κάτια και η Αναστασία είναι δυο νεαρές χορεύτριες από την Ουκρανία, οι οποίες είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες του strip club “Queens of north”. Όταν ανεβαίνουν και οι δύο στη σκηνή, το αποτέλεσμα είναι άκρως ερεθιστικό και αυτό το λέμε γιατί σε αυτές ξεχωρίζουν η ομορφιά τους και τα απίστευτα σώματά τους.

Το εκπληκτικό με αυτό το show ήταν ότι η Κάτια με την Αναστασία ξεκινούσαν με καυτά φιλιά και έβγαζαν τέτοιο πάθος, το οποίο τρέλανε τους πελάτες. Στη συνέχεια, η μία έγλυφε την άλλη σε όλα τα αποκαλυπτικά σημεία κάνοντας το συγκεκριμένο show πολύ ερωτικό. Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση ήταν η αλληλεπίδραση που είχαν με το κοινό, κάτι το οποίο εμείς ως Hot-news θεωρούμε ότι είναι το “κλειδί” της επιτυχίας.

Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο! Επισκεφθείτε σήμερα το strip club “Queens of north” και είμαστε σίγουροι πως η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *