Το “Queens of  north” είναι ένα καινούργιο μαγαζί, το οποίο  βρίσκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Πλαπούτα 111 στο Νέο Ηράκλειο. Μετά από την πρόσφατη είσοδο ενός νέου ιδιοκτήτη στο μαγαζί φαίνεται πως τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά και η διάθεση, σύμφωνα με δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες, είναι να γίνουν κάποιες σημαντικές- διαρθρωτικές κινήσεις  που θα ταράξουν τα νερά της strip σκηνής.

Μία σημαντική κίνηση που έγινε στο “Queens of  north“, με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη, είναι η έναρξη lesbian shows. Μόλις εμείς πληροφορηθήκαμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο πήγαμε να το δούμε από κοντά, για να διαπιστώσουμε το πόσο δυνατό είναι. Πηγαίνοντας στο μαγαζί οι υπάλληλοι μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφού λοιπόν καθίσαμε, ήταν η ώρα που ξεκινούσε το lesbian show. Στο συγκεκριμένο show πρωταγωνίστριες είναι η Ναταλία και η Λίσα, οι οποίες αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα από αυτές ήταν η σκηνική τους παρουσία, η οποία περιείχε πολύ ερωτισμό και αλληλεπίδραση με το κοινό. Η Λίσα πάνω στη σκηνή έβγαζε τόσο πολύ αισθησιασμό που όλοι οι πελάτες μετά από το show “έτρεχαν”  να κάνουν χορό μαζί της. Τα κορίτσια την ώρα του live έπαιζαν με τους πελάτες και προσπαθούσαν να τους κάνουν μέρος του act, το οποίο εμάς μας έκανε εντύπωση γιατί πλέον το “Queens of  north” με τη νέα διοίκηση έχει μπει στη σωστή τροχιά.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα διαπιστώσετε και εσείς από κοντά! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 28 20 037.