11/Νοέ/22
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Με το #MeToo καταλάβαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού»...

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Με το #MeToo καταλάβαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού»…

Για τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης και το ελληνικό #MeToo μίλησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δεν δίστασε επίσης, να αναφερθεί στα δικά του προσωπικά.

«Αυτό που καταλάβαμε τώρα με το #MeToo είναι ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού. Αν οι εγκληματίες χόρευαν με τα θύματά τους, δεν θα είχαμε αυτές τις τραγωδίες. Ένοχοι δεν είναι ακόμα, μέχρι να δικαστούν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσο για την προσωπική του ζωή και τον λόγο που δεν παντρεύτηκε, εξηγεί: «Ήμουν προσεκτικός στα προσωπικά μου ανέκαθεν. Για αυτόν τον λόγο και δεν παντρεύτηκε. Πάντα προσπαθούσα να προβλέψω πως θα είμαι τα επόμενα 10 χρόνια με την κοπέλα μου και δεν μου έβγαινε. Το σεξ πολλές φορές μπερδεύει τα πράγματα μεταξύ δύο ανθρώπων, ο χορός δεν τα μπερδεύει».

Τέλος, αναφέρθηκε στην «παλιά τηλεόραση» και δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένος από τις αμοιβές που έλαβε.

«Είχα την τύχη, όταν ξεκίνησα το 1990, να ξεκινάει τότε κι η ιδιωτική τηλεόραση, οπότε άρχισα να δουλεύω αμέσως. Μου πήρε 10 χρόνια να ανέβω όλα τα σκαλιά του επαγγέλματος. Η δεκαετία του 2000 ήταν εύκολη, με μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες. Πήρα πολλά χρήματα, όπως κι όλοι οι ηθοποιοί της κλάσης μου. Είμαι από αυτούς που σεβάστηκαν το χρήμα. Δεν έκανα μεγάλη ζωή, οπότε όταν ήρθε η καταστροφή στο επάγγελμά μας, δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά», είπε κλείνοντας.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *