Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο καύσωνας μας ταλαιπωρεί. Με ΤΟΣΗ ζέστη τα ΠΑΝΤΑ γίνονται πιο δύσκολα. Ακόμη και κάτι τόσο απολαυστικό, όπως είναι το σεξ!

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής κολλάς, ιδρώνεις, εξαντλείσαι και η μόνη αγκαλιά που χρειάζεσαι εκείνη τη στιγμή είναι αυτή με το κλιματιστικό.

Ωστόσο, ζούμε στην Ελλάδα, τη χώρα που έχουμε… ζέστη το μισό χρόνο.

Γι’ αυτό κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε τους 7 tips, ώστε να απολαύσετε το σεξ με τον σύντροφό σας, χωρίς ο καύσωνας να μπαίνει εμπόδιο.

Ας δούμε αναλυτικά…

Στο ντους: Μεταφέρετε τη σεξουαλική δραστηριότητα στο… ντους, κάτω από το δροσερό νερό. Όταν τελειώσετε, θα νιώθετε καθαροί, δροσεροί και πιο κοντά από ποτέ με το άλλο σας μισό.

Οι «σωστές» στάσεις: Προτιμήστε να κάνετε σεξ σε στάσεις, που απαιτούν λιγότερη επαφή με το δέρμα, για παράδειγμα «στα τέσσερα». Άλλη μια επιλογή είναι «στα όρθια», ακόμη καλύτερα αν τα χέρια ακουμπάνε σε έναν δροσερό τοίχο.

Με ανεμιστήρα: Εντάξει αυτό το είχατε σκεφτεί και από μόνοι σας (ελπίζουμε). Βάζετε τον ανεμιστήρα, πετάμε πετάτε ρούχα και… ξεκινάτε!

Με παγάκια: Ναι καλά διαβάσατε. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ να βάλετε τα παγάκια στο σεξουαλικό παιχνίδι δεν ξέρετε τι χάνετε. Ο καύσωνας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Τα περνάτε από ευαίσθητες περιοχές, προκαλώντας κύματα οργασμού.

Με ένα κρύο μπάνιο: Εντάξει κι αυτό πιθανώς να το είχατε σκεφτεί. Πριν ξεκινήσετε τη σεξουαλική πράξη κάνετε μαζί ένα ένα δροσερό μπάνιο. Έτσι, όταν φτάσετε στο κρεβάτι είστε… δροσεροί κι έτοιμοι για όλα.

Σεντόνια στην κατάψυξη: Μην φοβηθείτε να βάλετε τα καθαρά, στεγνά σεντόνια σας στην κατάψυξη. Στη συνέχεια στρώστε το κρεβάτι με αυτά και αναλάβετε δράση. Ακούγεται περίεργο, αλλά, όσοι το έχουν κάνει, μιλάνε για μια απίστευτη αίσθηση.

Στα πατώματα: Λίγο άβολο, αλλά σίγουρα πιο δροσερό. Αν, δε, τα πατώματα είναι από μάρμαρο, ή πλακάκι η δροσιά είναι ακόμη μεγαλύτερη.