12/Απρ/21
Σεξ με …φυτά! Ό

Σεξ με …φυτά! Ό,τι πρέπει να ξέρεις!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph και την Αυστραλέζικη Daily Mail και τους δημοσιογράφους Helena Horton και Lauren Ingram αντίστοιχα, μία ομάδα Αυστραλών αμφιλεγόμενων καλλιτεχνών υπόσχεται ιδιαίτερες στιγμές …ηδονής και ικανοποίησης στη φύση, μέσα από όργια ανθρώπων με …φυτά!, Ναι καλά ακούσατε, με φυτά.

Η παράστασή τους στηρίζεται στη ιδέα “επαφή με τη φύση”. Σε ένα φεστιβάλ στη Μελβούρνη, προβάλλοντας τη νέα τους δουλειά που την ονόμασαν “Ecosexual bathhouse”, ενθαρρύνουν τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους στη φύση, κάνοντας σεξ με τα φυτά και να γίνουν ένα μαζί της κυριολεκτικά! Όπως αναφέρουν, είναι ένας τρόπος για να εξερευνήσει ο καθένας την οικο-σεξουαλικότητά του…

Πως θα γίνει αυτό; Πως θα έχουν σεξουαλικές περιπτύξεις με τα λουλούδια, τα δέντρα και τους θάμνους;

Σύμφωνα λοιπόν με την καλλιτεχνική αυτή ομάδα, σε αυτό το “Οικο-σεξουαλικό μπάνιο” προσκαλούν όλους όσους θέλουν να εξερευνήσουν το κοινωνικό και ψυχολογικό όριο ανάμεσα στην οικολογία και στη σεξουαλικότητα, μέσα από την περιπλάνηση στο Βασιλικό Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης, όπου οι συμμετέχοντες θα μπουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο λαβύρινθο για να μην τους βλέπουν τυχόν περίεργοι.

Θα έχουν πάρει ειδική άδεια για να μπορούν να πατάνε το γκαζόν, να αγγίζουν τα λουλούδια και τα φυτά, για να είναι συγκεντρωμένοι στην σεξουαλική τους έκφραση και να μην ανησυχούν για τις συνέπειες του νόμου μέσα από πινακίδες “Μην πατάτε το πράσινο”, “Μην αγγίζετε”. Η μόνη τους έννοια θα είναι να έρθουν πιο κοντά στη φύση και θα δοκιμάσουν τα όρια της εξέλιξης και των αναστολών τους. Για παράδειγμα, θα μπορούν να πιουν το νέκταρ των λουλουδιών ως πρόστυχες μελισσούλες, ενώ το άγγιγμα και το χάδι στα φυτά θα είναι πιο αισθησιακό…

“Οικο-σεξουαλικότητα” θέτει ως ερωτικό σύντροφο, όχι έναν άλλον άνθρωπο, αλλά το ίδιο το περιβάλλον. Η ομάδα επεκτείνει μάλιστα τον όρο και αναφέρει: «Η Οικοσεξουαλικότητα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σεξουαλικό προσανατολισμό, όπου η ίδια η βιόσφαιρα είναι ο εραστής σας. Το έργο μας υπάρχει σε έναν κόσμο, όπου αυτή η ταυτότητα είναι στα πρόθυρα του αναγνώρισης, εκεί που οι λάτρεις του πρασίνου μπορούν να βρουν ένα μέρος να εκφράσουν τις βαθύτερες οικολογικές επιθυμίες τους. ”

Τα φυτά στο Βασιλικό Βοτανικό Κήπο της Μελβούρνης θα “αφεθούν” στην ανθρώπινη επαφή κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι “φυτο-εραστές” ελπίζουν πως οι επισκέπτες θα διερευνήσουν τη σχέση ανάμεσα στο σεξ και στην οικολογία. Φαίνεται να χρησιμοποιούν το σεξ για να κάνουν τους ανθρώπους να ενδιαφερθούν για το περιβάλλον και τη διατήρησή του. Πιο χαρακτηριστικά ο συν-δημιουργός τους Loren Kronemyer λέει στην ιστοσελίδα τους: «Το σεξ πουλάει, και αν οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν να αγαπούν το περιβάλλον, ίσως μπορούν να μάθουν και να το διατηρούν».

Το Ecosexual Bathhouse θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 14 Μαΐου στο Next Wave Festival της Μελβούρνης. Η κάθε …ερωτική συνεδρία θα διαρκεί 45 λεπτά, ενώ η τιμή των εισιτηρίων ξεκινά από τα 20 δολάρια.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *