05/Δεκ/22
Σεξ μετά από καβγά; Ε ναι!

Σεξ μετά από καβγά; Ε ναι!

Είναι δυνατόν μετά από έναν τσακωμό να υπάρχει παθιασμένο σεξ; Κι όμως είναι!

Επειδή το σπίτι σας μετατράπηκε σε ρινγκ για κάποιες ώρες και… είπατε και δυο κουβέντες παραπάνω σταμάτησε ο ένας ένας να θέλει τον άλλον;

Δεν θέλω χαζομάρες. Αφήστε εκεί να περάσουν τα πέντε λεπτά που συνιστούν οι ειδικοί, τα αρκούν -και με το παραπάνω- για να χαλαρώσετε και… ξεκινήστε τα ερωτικά παιχνίδια!

Θυμάστε όλο αυτό το συναίσθημα που σας έπνιγε την ώρα του καυγά; Μετατρέψτε το σε πάθος! Σε άγριο σεξ!

Βέβαια, υπάρχουν πολλά επιχειρήματα υπέρ και κατά του σεξ μετά τον καβγά. Το λεγόμενο και Make Up Sex ή σεξ συμφιλίωσης σίγουρα δεν είναι για όλους, όμως κάποιοι ορκίζονται στο όνομά του. Από πολλούς θεωρείται το καλύτερο σεξ. Κι όχι άδικα θα πούμε εμείς.

Αν ανήκεις στα άτομα που δεν μπορούν να διανοηθούν το σεξ ως κορύφωση ενός τσακωμού, δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω.

Αν όμως είναι μια συνηθισμένη κατάληξη, δες σε ποιες περιπτώσεις θα σου κάνει καλό και σε ποιες θα απειλήσει τη σχέση σου.

Η καλή πλευρά…

Θυμός, απογοήτευση, έντονα συναισθήματα και λόγια βαριά. Τι καλύτερο για να δείξετε ο ένας στον άλλο ότι εξακολουθείτε να αγαπιέστε, από καυτό, παθιασμένο σεξ – που θα εκτονώσει και τα νεύρα σας.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτό το σεξ είναι και το πιο απολαυστικό. Κι ακόμη κι αν δεν είναι γεμάτο ένταση, αλλά τρυφερό, παραμένει υπέροχο – εκτός των άλλων γιατί λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο θεραπευτικά.

Το λένε και οι έρευνες…

Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει εξήγηση πίσω απ’ όλο αυτό. Το ζευγάρι όταν βρίσκεται σε διαμάχη τα συναισθήματα κι οι διαφόρων ειδών αισθήσεις γίνονται πολύ έντονες, όπως άλλωστε είναι φυσιολογικό.

Όταν είσαι δεμένος με το ταίρι σου τότε η καρδιά χτυπάει κι από θυμό κι από φόβο κι ο ιδρώτας αρχίζει να τρέχει κρύος.

Κι όλα αυτά κρύβουν από πίσω κάποιους γενετικούς και βιολογικούς παράγοντες. Είναι εκείνο το κομμάτι που θέλει ν’ αρπάξει το σύντροφό σου, να τον βάλει κάτω κι απλώς να γίνει το «έλα να δεις».

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήθελες να τον πιάσεις, ν’ ανοίξεις την μπαλκονόπορτα και απλά να τον… σουτάρεις! Είναι όμως καλύτερα να νιώσεις το κορμί σου να καίγεται παρά να γίνεις δολοφόνος!

Γιατί μπορεί να τσακώνεσαι με το ταίρι σου και να έχεις κάνει το σπίτι λαμπόγυαλο, αλλά η σεξουαλικότητα δεν φεύγει από μέσα σου, ούτε χάνεται από το ένα λεπτό στο άλλο.

Ετικέτες:

#καβγάς #σεξ
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *