03/Δεκ/22
Slava: «Είμαστε όλοι γατάκια μπροστά της»

Slava: «Είμαστε όλοι γατάκια μπροστά της»

Ακολουθεί κριτική από το Bourdela.com για τη Slava (πάτα εδώ) από το «Yourangels».

«Γυναίκα ψηλή (~1.70), σφιχτό δέρμα αψεγάδιαστο κυριολεκτικά και ταυτόχρονα απαλό σαν μωρού, καλλίγραμμα θηλυκά χέρια και πόδια, περιποιημένα νύχια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι, φυσικό στητό στήθος κανονικού μεγέθους, μακρύ ξανθό μαλλί, πρόσωπο ό ,τι βλέπετε στις φωτό με κάποια προσθετική στα χείλη, καθαρόαιμη συντρόφισσα με αέρα και στήσιμο Συνταγματάρχη της Κόκκινης Στρατιάς, τρομερή φυσική κατάσταση – είμαστε όλοι γατάκια μπροστά της, άντρες-γυναίκες.

Απολύτως μηδενική γνώση έστω και μιας λέξης Αγγλικών χωρίς να παίζει ιδιαίτερα αρνητικό ρόλο, σχετικά καλή στη μη λεκτική επικοινωνία, η γυναίκα δεν χάνει το χρόνο της, ούτε μπαίνει στη διαδικασία να φάει το δικό σας. Χρησιμοποιείτε γλώσσα σώματος και την κάνετε ό,τι θέλετε. Στοματικό που σηκώνει αρκετή βελτίωση, αλλά και πάλι δεν έχει και πολύ σημασία καθώς η γυναίκα είναι ο τύπος της ακούραστης που προσαρμόζεται σε ό,τι θέλει ο παρτενέρ της. Φιλί βαθύ με γλώσσα χωρίς μεγάλο πάθος, δεν συνίσταται για γούτσου γούτσου αγκαλίτσες και χαδάκια ή βαθιές GFE εμπειρίες, η γυναίκα φαίνεται ότι μπορεί να ξετινάξει οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά της ασταμάτητα 24/7 χωρίς να ιδρώσει καν. Συμμετέχει σε αυτό που συμβαίνει και αυτό που ζει το ζει, πάντα με την κουλτούρα Συνταγματάρχη της Κόκκινης Στρατιάς.

Respect, με ξετίναξε, τελείωσα 2 φορές αγκομαχώντας, έσβησε οποιαδήποτε ονείρωξη ή περαιτέρω επιθυμία για σεξ, με κάλυψε πλήρως στις σωματικές ανάγκες.

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχει! Kudos to IvanTheGreat!»

Αν θες να δεις γυμνές φωτογραφίες, τιμές και παραπάνω πληροφορίες για τη Slava πάτα εδώ

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα