Η Σοφία (αν θέλεις να δεις πιο αποκαλυπτικές της φωτογραφίες πάτα εδώ) ανήκει στο γραφείο «Glamourescorts» και μία ακολουθεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κριτικές που διαβάσαμε στο boudela.com:

«Απλή κοπέλα όπως φαίνεται στις σέλφιε. Ήρθε με παντελόνι, μπλούζα… casual ντύσιμο με οκ εσώρουχα… τίποτα το καβλωτικό. Είπε ότι ήρθε κατευθείαν από το σπίτι της….
Σαν παρουσία όμως γεμίζει με μία γλυκύτητα που έχει. Γλυκό πρόσωπο και γεμάτο με πράσινα μάτια, κανονικό σώμα χωρίς χαλαρότητα λόγω ηλικίας. Στήθος όμορφο, με ρόγες που ανταποκρίνονται αρκετά. Υπέροχος κώλος. Αρκετά λευκή η επιδερμίδα.
Χαμούρεμα και κατεβαίνει προς τα κάτω, πίπα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ… με γλείψιμο των πάντων όλων… μέχρι το πίσω του γονάτου πήγε και ανατρίχιασα… πρώτη φορά το έπαθα αυτό.
Μαεστρική με τα μάτια καρφωμένα πάνω μου να γουστάρω… MF, DT το προσπάθησε και δέχτηκε αρκετό αλλά πνιγόταν λόγω ανατομίας… ή έκανε τέλος πάντων.. λίγα σάλια αποτέλεσμα.

Δέχτηκε γλείψιμο ΠΑΝΤΟΥ… ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ… από πάνω μέχρι κάτω… δεν έχω γλύψει τύπισσα έτσι, γουστάρει και κοκκινίζει από τη κάβλα. ΤΡΕΛΕΝΟΤΑΝ!
Γουστάρει χάδια παντού και σε όλο το κορμί να ηλεκτρίζεται…εδώ είμαστε λέω. Μουνάκι όμορφο αλλά όχι ξυρισμένο… άλλη μία συμβουλή από μένα.
Πλαστικό και cowgirl όπου ξέρει πως να λικνίζεται, η τύπισα γουστάρει να είναι αφέντρα, την άφησα από πάνω να κάνει παιχνίδι κρατώντας τα χέρια, να με χρησιμοποιεί ως παιχνίδι κλπ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ και μόνο έτσι μου λέει, δεν γουστάρει το ανάποδο… θα δούμε της λέω.
Κωλοχτυπιόταν για ώρα, μετά παίρνω τη σκυτάλη εγώ να χτυπιόμασταν μαζί, βαθειά καρφώματα μέχρι την άκρη του τούνελ πραγματικά. Με πήγε και τη πήγα τραίνο, κάτι hardocore πράγματα έκανε αλλά δεν την πολυάφηνα και εγώ. 1ο τέλος ήρθε και μετά σοσιαλ, ντουζάκι και πάμε πάλι.

Όποιος γουστάρει να χαιδεύει και γλύφει κορασίδα από πάνω μέχρι κάτω και να παίρνει αντιδράσεις 100% εδώ είναι… δεν γίνεται να σε ξεγελάσει όταν κοκκινίζει ολόκληρη(εφόσον ξέρετε τι κάνετε). Πατούσες δεν γλύφω να ξέρετε και δεν έκατσα να το κάνω. Ιεραποστολικό όπου ένιωσε τα πάντα και ξεκινάει λίγο το dominate σε αυτήν, πλάγια δέχτηκε αρκετή ένταση. Συνεχίζουμε στα 4 όπου ξεκινάει δυνατά και γρήγορα και έχω μείνει μαλάκας, αυτή με γάμαγε όχι εγώ. Και κάπου εκεί άλλαξαν οι ρόλοι, πιάσιμο χεριών, σκαμπίλια κλπ δεν τα αναφέρω. Φώναζε όταν της έλεγα κάτι… yes my master, είχε χαβαλε….δυνατά, σκληρά και σε πολλές στάσεις με αποκορύφωμα ξαπλωτό να τρέμει και εγώ να τη γράφω και να συνεχίζω. Τέλος και αυτό μέσα, ήθελα στο στόμα της αλλά το ξέχασα πραγματικά… αυτά τα μάτια και το βλέμμα είναι όλα τα λεφτά.. Αν είχα περισσότερη ώρα θα γίνονταν πιο σκληροπυρινικές καταστάσεις αλλά νιετ. Γενικά από τα λίγα γαμήσια που ρίχνω και ανταποκρίνεται στο 100% και να έχει γίνει παντζάρι, γουστάρει να γαμιέται… πόσο θα αντέξει κανείς δεν γνωρίζει… αλλά φαίνεται ότι έχει αρκετή εμπειρία.

Αυτό που μου έμεινε είναι το γαμήσι, το σκίσιμο και όλες οι χαρντκορίλες που ζήτησε από μόνη της και για αυτό παραξενεύτηκα τόσο. Αυτός ο κώλος της ακόμα κόκκινος θα είναι όπως και το πρόσωπο της από τη καύλα»