01/Δεκ/22
Σοκ! Η πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον δεν μπορεί πια να περπατήσει!

Σοκ! Η πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον δεν μπορεί πια να περπατήσει!

Το Σαββατοκύριακο, ο σύντροφος της 47χρονης πρώην πορνοστάρ, Λιόρ Μπίτον, με τον οποίο έχει μια κόρη 4 ετών, την Μπατέλ Λου, αποκάλυψε στο Instagram ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις, καθώς «δεν ένιωθε καλά».

Η 47χρονη Αμερικανίδα υπέφερε από εμετούς για δύο εβδομάδες πριν πάει στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, όπου την έστειλαν σπίτι, εξήγησε ο Μπίτον.

«Μετά επέστρεψε σπίτι και δεν μπορούσε να σταθεί», είπε σε σχετικό βίντεο. «Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι. Δεν μπορούσε καν να πάει στο μπάνιο. Έπεφτε επιστρέφοντας από το μπάνιο ή όταν βρισκόταν εκεί, χρειαζόταν να την σηκώνω και να την κουβαλάω πίσω στο κρεβάτι. Μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε τόσο πολύ, που τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει».

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας πήγε την Τζένα Τζέιμσον ξανά στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε περισσότερες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barré.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το σύνδρομο Guillain-Barré είναι μια «σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση». Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες έως αρκετά χρόνια. Οι περισσότεροι αναρρώνουν πλήρως ωστόσο ορισμένοι παρουσιάζουν μόνιμη νευρική βλάβη.

Σε Instagram Story, ο Λιόρ Μπίτον ανακοίνωσε ότι η Τζέιμσον έχει ξεκινήσει θεραπεία για να καταπολεμήσει τα συμπτώματα, λαμβάνοντας υψηλή δόση ανοσοσφαιρίνης.

«Κάνει φυσικοθεραπεία, για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί. Ξεκίνησαν θεραπεία για να δουν πώς θα πάει. Οπότε συνεχίστε να προσεύχεστε» σημείωσε.

Την Δευτέρα, η Τζέιμσον δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο επιβεβαιώνοντας της διάγνωση και ευχαρίστησε τους φανς της για τις ευχές τους.

«Δεν έκανα το εμβόλιο ή οποιοδήποτε εμβόλιο. Δεν πρόκειται για παρενέργεια εμβολίου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει εμβολιαστεί για κορωνοϊό, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει ξανά τις αντιεμβολιαστικές απόψεις της μέσω social media.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *