16/Οκτ/22
Squirting: Πως θα μετατρέψετε τον φόβο της γυναίκας σε ηδονή...

Squirting: Πως θα μετατρέψετε τον φόβο της γυναίκας σε ηδονή…

Αφού, πλέον, έχει ξεκαθαριστεί πλήρως πως το Squirting δεν είναι ούτε μύθος, αλλά ούτε και ακατόρθωτο, σειρά έχει να δούμε το πως ο άντρας μπορεί να προκαλέσει αυτή την αίσθηση στην σύντροφό του, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Είναι πολύ σημαντικό ο άντρας να ξεκαθαρίσει στη σχέση του πως αυτό δεν είναι κάτι περίεργο. Ίσα ίσα η δηλωμένη επιθυμία του να πετύχει κάτι τέτοιο, προκαλεί και στη γυναίκα ένα συναίσθημα ασφάλειας πως δεν θα υπάρξουν στιγμές αμηχανίας.

Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες, ο βασικός λόγος που το γυναικείο φύλο δεν κάνει squirting είναι ο φόβος πως αντί για κολπικά υγρά, θα “πεταχθούν” ούρα. Το συναίσθημα που νιώθει στο εσωτερικό της κοιλιάς της είναι το ίδιο με αυτό που αισθάνεται πριν την ούρηση. Αυτό, σε περίπτωση που η εκάστοτε κοπέλα δεν το γνωρίζει, θα πρέπει να ενημερωθεί από τον σύντροφο της, ώστε να τολμήσει να “αφεθεί” την ώρα αυτή, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Ανασταλτικός παράγοντας είναι το άγχος πως το αποτέλεσμα του squirting θα προκαλέσει θέματα καθαριότητας στον χώρο, με λερωμένα σεντόνια και στρώματα. Έτσι, καλό είναι το ζευγάρι να έχει φροντίσει καταλήλώς, ώστε η κοπέλα να εξπερματήσει σε πάτωμα ή να γίνει χρήση μίας πετσέτας στο κρεβάτι.

Επίσης, δεν υπάρχει γυναίκα που μπορεί να το πετύχει και γυναίκα που δεν μπορεί. Εφόσον ανατομικά όλες οι κοπέλες έχουν σημείο-G, όλες μπορούν. Κατά 80% είναι στο χέρι των αντρών η επιτυχία του και το 20% έχει να κάνει με το πόσο χαλαρή είναι η γυναίκα.

Σε τεχννικό επίπεδο, το “κλειδί” είναι το σημείο-G. Αυτό βρίσκεται 5-7 πόντους στο πάνω μέρος της μήτρας. Φυσικά, ο άντρας οφείλει να έχει περιποιηθεί τα νύχια του, ώστε να μην προκαλέσει κάποιον τραυματισμό στον κόλπο. Ακόμη, είναι θετικό να βάλει λιπαντικό στα δύο δάχτυλά του, τον μεσαίο και τον παράμεσο. Με αυτά, λοιπόν, αφού τα λυγίσει ελαφρά, πιέζει ρυθμικά το σημείο-G.Καλό είναι παράλληλα με το χέρι ή με τη γλώσσα να ερεθίζεται και η κλειτορίδα.

 Είναι πιθανό αυτό να κρατήσει αρκετή ώρα και για αυτό χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Θα είναι τραγικό λάθος, αν επειδή κουραστεί, αλλάξει το χέρι με το οποίο κάνει τη “δουλειά”. Μία αλλαγή θα καταστρέψει ό,τι “έχτισε” και η συμβουλή που προτείνεται είναι απλώς το άλλο  ανενεργό χέρι να βοηθήσει αυτό που “εργάζεται”, στηρίζοντας το.

Βρείτε μας εδώ:

https://www.facebook.com/HotNewsGreece

https://www.instagram.com/hotnewsgr/

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *