Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποτελεί ισχυρό χαρτί και σταθερή αξία στην τηλεοπτική ζούγκλα.

Χωρίς εξάρσεις και βεντετισμούς χαράσσει τον δρόμο της στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι με αξιοπρέπεια και εργατικότητα, που μεταφράζεται φυσικά και σε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Όμορφη, μεσογειακή, και καλλίγραμμη, μία ευχάριστη παρουσία μέσα στην καθημερινότητα και όσο κλισέ κι αν ακούγεται, έχει κατακτήσει την καρδιά των τηλεθεατών κι έχει γίνει η πρωινή συνήθειά τους.

Σοβαρή κι όχι σοβαροφανής, δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί, κερδίζοντας με το χιούμορ της ακόμα και τους πλέον «δύσκολους ή «καχύποπτους» που τη γνώρισαν στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα, όπου και νεαρότερη ήταν και «ανυποψίαστη» για το «τηλεοπτικό παιχνίδι»..

Τότε με τον “αέρα” της νιότης έκανε πολλούς να καρδιοχτυπούν με τις εμφανίσεις της, που ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να προκαλούν το ενδιαφέρον πολλών, γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ένα απόσπασμα από βίντεο εκπομπής πολλά χρόνια πριν, ξεπέρασε …. τα 11 εκατομμύρια προβολές….

Και πώς να μην τα ξεπεράσει; Αφού η εντυπωσιακή παρουσιάστρια κάνει την εμφάνισή της χωρίς να φοράει …εσώρουχο, κάνοντας ακόμα και τον παρουσιαστή της εκπομπής να τα χάσει!!!