06/Φεβ/22
“String Men’s club”: Η barwoman του γνωστού strip club δηλώνει αποκλειστικά στο Hot-news: «Πιστεύω ότι οι άντρες είναι πολύ εύκολοι»...

“String Men’s club”: Η barwoman του γνωστού strip club δηλώνει αποκλειστικά στο Hot-news: «Πιστεύω ότι οι άντρες είναι πολύ εύκολοι»…

Η Λορένα είναι barwoman στο strip club “String Men’s club” και επίσης είναι η γυναίκα του κορυφαίου σερβιτόρου Γιάννη Αδιάφορου. Η Λορένα δουλεύει από την αρχή της έναρξης του συγκεκριμένου στριπτιτζάδικου και έχει πολλά να πει και να διηγηθεί. Γι’ αυτό, το Hot-news.gr συνάντησε τη Λορένα, η οποία μας αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα:

Πόσο καιρό είσαι στο strip club “String Men’s club”;

Εγώ είμαι στο μαγαζί από τότε που άνοιξε και στην αρχή ξεκίνησα να δουλεύω στην υποδοχή. Έπειτα προέκυψε η ανάγκη της barwoman και έτσι ξεκίνησα να είμαι στο μπαρ και να φτιάχνω τα ποτά των πελατών.

Πόσα χρόνια γνωρίζεστε με το Γιάννη Αδιάφορο;

Με τον Γιάννη Αδιάφορο (σερβιτόρος του “String Men’s club”)  γνωριζόμαστε 12 χρόνια και ήρθαμε ως ζευγάρι στο “String Men’s club”.

Είχες δουλέψει ποτέ στο παρελθόν ως χορεύτρια σε κάποιο strip club;

Ναι φυσικά! Δούλευα ως χορεύτρια σε strip club στα Γιάννενα και μετά ήρθα στην Αθήνα .

Πως είναι να δουλεύεις μαζί με το σύντροφο σου τον Γιάννη;

Λειτουργούμε πολύ αρμονικά και οι δυο. Η αλήθεια είναι πως επειδή είμαστε πολύ αγαπημένοι, έχουμε μια πολύ καλή χημεία που μας βοηθάει στο να είμαστε μια τέλεια ομάδα.

Ζηλεύεις τον Γιάννη που είναι κάθε μέρα με γυναίκες δίπλα του;

Δεν έχω ζηλέψει ποτέ τον Γιάννη. Αυτό συμβαίνει γιατί γνωριστήκαμε στο strip χώρο και είμαστε τόσα χρόνια μαζί, οπότε υπάρχει εμπιστοσύνη.

Στα τόσα χρόνια που δουλεύεις σε αυτόν τον χώρο, έχει αλλάξει η γνώμη σου για τους άντρες;

Πλέον λόγω εμπειρίας μπορώ να καταλάβω τους άντρες κατευθείαν πριν καν μιλήσουν. Όμως, σε όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας οι άντρες πιστεύω ότι είναι εύκολοι για τις γυναίκες.

Σου έχει συμβεί ως barwoman κάποιος άντρας να σε κεράσει ποτό και να περάσει την ώρα του μαζί σου;

Φυσικά! Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια βραδιά που ένας πελάτης με κέρασε πολλά ποτά και ήταν όλη την ώρα στο bar μαζί μου.

Όταν έχετε τσακωθεί με το Γιάννη από το σπίτι, αυτό επηρεάζει και την εργασιακή σας σχέση;

Μπορεί να φαίνεται στην αρχή λίγο, αλλά η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είμαστε επαγγελματίες.

Τι συναισθήματα έχεις για το strip club “String Men’s club”;

Το strip club “String Men’s club” το νιώθω σαν οικογένεια, γιατί είμαι από τη πρώτη στιγμή εδώ και έχω δεθεί αρκετά με τα άτομα αλλά και με το μέρος.

Ποια χαρακτηριστικά γυναικών πιστεύεις ότι τραβούν τα βλέμματα των περισσότερων αντρών;

Σίγουρα μετράει το σώμα των γυναικών να είναι καλλίγραμμο, αλλά επίσης μετράει αρκετά και ο τρόπος τους. Πολλές φορές έχει τύχει γυναίκες που δεν είναι τόσο εμφανίσιμες να κάνουν περισσότερη δουλειά από άλλες πανέμορφες γυναίκες, γιατί ο τρόπος τους είναι πιο ωραίος.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σου ως barwoman;

Η καλύτερη στιγμή μου ως barwoman ήταν όταν είχε έρθει ένας Αμερικανός και αντί να κάτσει με τις γυναίκες έκατσε στο μπαρ και χάλασε συνολικά 1000 ευρώ για εμένα.

Ποιο ήταν το πιο περίεργο σκηνικό που σου έχει τύχει σε strip club;

Θυμάμαι όταν δούλευα ως υποδοχή είχαν έρθει δυο νέοι, οι οποίοι είχαν μια άθλια εμφάνιση. Δεν περίμενα να χαλάσουν λεφτά. Στο τέλος της βραδιάς έπεσα τελείως έξω στις προβλέψεις μου, αφού χάλασαν 5 χιλιάδες ευρώ. Από τότε έμαθα να μην κρίνω την εξωτερική εμφάνιση!

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα