06/Οκτ/22
“String Men’s club”: Ρωτήσαμε 20 πελάτες ποια είναι η γνώμη τους για το γνωστό strip club-Τι απάντησαν;

“String Men’s club”: Ρωτήσαμε 20 πελάτες ποια είναι η γνώμη τους για το γνωστό strip club-Τι απάντησαν;

Χθες είχαμε τη χαρά να επισκεφθούμε το strip club “String Men’s club” και ρωτήσαμε 20 πελάτες τι είναι αυτό που τους αρέσει πιο πολύ στο συγκεκριμένο strip club. Οι απαντήσεις ήταν διαφορετικές, αλλά παράλληλα μας έδωσαν να καταλάβουμε το λόγο που είναι τόσο γνωστό.

Αρχικά, οι 10 από τους 20 πελάτες  δήλωσαν, αποκλειστικά στο Hot-news.gr, ότι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του strip club “String Men’s club” είναι το πανέμορφο γυναικείο σύνολο που υπάρχει. Βέβαια κάποιοι από αυτούς δεν δίστασαν να μας πουν και τις προσωπικές προτιμήσεις τους στις χορεύτριες του μαγαζιού. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι σχεδόν όλοι θεωρούσαν ως την καλύτερη γυναίκα-χορεύτρια την Μαργαρίτα, επειδή συνδυάζει τέλεια ομορφιά, καλλίγραμμο σώμα και εμπειρία. Την εμπειρία μας την επισήμαναν γιατί η Μαργαρίτα  είναι χρόνια στο χώρο της strip σκηνής και ξέρει πολύ καλά το πως να χειρίζεται έναν άντρα.

Επίσης, άλλοι 6 πελάτες μας είπαν ότι τους αρέσει πολύ η μουσική που παίζει ο DJ Μάριος και ότι ξετρελαίνονται με τις ατάκες του. Κάποιοι από αυτούς μας τόνισαν ότι έρχονται στο strip club “String Men’s club” αποκλειστικά για να δουν τον DJ Μάριο και να ακούσουν τη μουσική του.

Τέλος, οι υπόλοιποι 4 πελάτες τόνισαν πως τους αρέσει πολύ ο χώρος στο συγκεκριμένο στριπτιτζάδικο, γιατί διαθέτει υψηλή αισθητική και αισθάνονται άνετα να πίνουν το ποτό τους εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο εξής τηλέφωνο: 6985806420.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *