01/Αυγ/22
Survivor 2022: Χαμός με το ακατάλληλο πλάνο που δεν έκοψε η παραγωγή...

Survivor 2022: Χαμός με το ακατάλληλο πλάνο που δεν έκοψε η παραγωγή…

Τα κορίτσια της ομάδας των διασήμων αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία και peeling γεμίζοντας το σώμα τους με άμμο τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της και εκτόξευσε τη τηλεθέαση στα ύψη. Το πλάνο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που προβλήθηκε αυτή τη εβδομάδα στο Survivor 2022, άναψε φωτιές. Φαίνεται πως τα πλάνα των εικονοληπτών φέτος εστιάζουν ιδιαίτερα στα οπίσθια και στα στήθη των γυναικών. Λογικό βέβαια, καθώς στην Καραϊβική είναι καλοκαίρι και αν μη τι άλλο έχει ζέστη και θάλασσα.

Το επόμενο πρωί μετά τον αγώνα επάθλου στον οποίο ηττήθηκαν οι Διάσημοι, τα κορίτσια της ομάδας αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία και peeling γεμίζοντας το σώμα τους με άμμο.

Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρεντή, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μαζεύτηκαν στην παραλία, έβαλαν άμμο στο κορμί τους, ιδίως από τη μέση και κάτω, και η Ευρυδίκη ήταν αυτή που κέρδισε την προσοχή της κάμερας.

Είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή γυναίκα των Διασήμων και στο χθεσινό επεισόδιο άλλαξε το μαγιό της, φορώντας ένα πολύχρωμο, μικροσκοπικό μπικίνι που τόνιζε όλες τις καμπύλες της. Έτσι, η κάμερα εστίασε στο στήθος της την ώρα που η Ευρυδίκη άπλωνε την άμμο πάνω της και μετά έκανε ακριβώς το ίδιο για τους γλουτούς της…

Στο τέλος του επεισοδίου η αποχώρηση δεν είχε έρθει για την Ευρυδίκη, αφού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έφυγε οικειοθελώς, όμως τόσο αυτή όσο και ο Βαλάντης με τη Μυριέλλα παραμένουν υποψήφιοι για την επόμενη εβδομάδα με τις ψήφους που έχουν ήδη καταμετρηθεί.

YouTube player
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *