Τις συνθήκες θανάτου της Ευγενία Σμιρνόβα ερευνά η αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Η 37χρονη από τη Ρωσία έχασε τη ζωή της, στο Πουκέτ, πέφτοντας από ύψος 24 μέτρων ενώ βρισκόταν σε ένα πάρτι, σε συγκροτήματα κατοικιών.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι το μοντέλο ενδέχεται να έχει σπρωχτεί, καθώς βρήκαν μια τούφα από μαλλιά στο χέρι της.

Επίσης, κάνουν λόγο για πάρτι με ναρκωτικά, σεξ και αλκοόλ.

 

Λόγω της πτώσης της η γυναίκα υπέστη θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι και έσπασε και το πόδι της.

Στο Πουκέτ έφτασε το Σάββατο 25 Μαΐου και η σορός της εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Για το συμβάν συνελήφθη μια άλλη Ρωσίδα, η Νατάλια Κοζένκοβα, και δύο άνδρες, ένας Αμερικανός και ένας Ιορδανός.

Η Κοζένκοβα, επίσης μοντέλο, αφέθηκε ελεύθερη και σε δηλώσεις της ισχυρίστηκε ότι ο θάνατος της Σμιρνόβα ήταν ένα «ατυχές περιστατικό».

«Η υπόθεση δεν είναι περίπλοκη γιατί δεν είμαστε ένοχοι» είπε και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για ατυχές περιστατικό. Όμως δεν ήταν φόνος και κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν φταίει».

Η ίδια υποστήριξε ότι γνώρισε τη Σμιρνόβα το βράδυ του δυστυχήματος και διέψευσε τα δημοσιεύματα για πάρτι με σεξ και ναρκωτικά.

«Δεν την ήξερα μέχρι εκείνο το βράδυ. Απλώς ήρθε στο πάρτι όπου ήμασταν. Η Σμιρνόβα ήρθε στο πάρτι με φίλο της που είναι ένας από τους δύο συλληφθέντες», σημείωσε.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί εξετάζουν τρία σενάρια για το θάνατο της 37χρονης: Το δυστύχημα, την αυτοκτονία ή τη δολοφονία.

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία ανάκρισης. Τα μαλλιά στο χέρι της Σμιρνόβα θα περάσουν από τεστ DNA για να εντοπιστεί σε ποιον ανήκουν», ανέφερε αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας.