Για την Τούνη, θα μάθετε στην πορεία..Το σίγουρο είναι ότι αυτές κάνουν βίζιτες: Πάτα πάνω στο εδώ για να τις δεις

H Ιωάννα Τούνη, καθισμένη οκλαδόν στον καναπέ της, δίνει απαντήσεις σε όλες τις απορίες- ακόμη και τις πιο αδιάκριτες – που έχουν οι followers της στο instagram, με τη γνωστή διαδικασία Q & A. Κατ αρχάς αυτσοσυστήνεται ότι είναι 26 χρόνων, 1.74μ. ύψος και βάρος 62 κιλά, «συνήθως 2 πάνω 2 κάτω ανάλογα τη φάση μου» και ξεκαθαρίζει ότι έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, «δηλαδή είμαι δασκάλα, έκτοτε έχω τελειώσει σχέδιο μόδας σε ιδωτική σχολή».Μάλιστα αργότερα, αποκαλύπτει για πρωτη φορά ότι έχει ένα μικρό κότσι στο αριστερό της πόδι και γι’ αυτό τον λόγο φοράει έναν ειδικό νάρθηκα κάθε βράδυ όταν κοιμάται.

Οι ερωτήσεις που ακολουθούν είναι μόνο κάποιες από όλες τις ερωτήσεις στις οποίες απαντά.

Έχεις κάνει πλαστικές και πού;
«Δεν έχω κάνει πλαστικές. Έχω κάνει τη μύτη μου πριν από 5 χρόνια σχεδόν. Δεν έχω κάνει κάτι άλλο από πλαστικές…. Να σκεφτώ κιόλας…»

Σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια;
«Τα κατουράω…»

Από πόσο χρονών ασχολείσαι με το μόντελινγκ;
«Είμαι influencer, δεν ξέρω… youtuber. Είμαι τώρα instagramer. Πάντως δεν είμαι μοντέλο. Μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια».

Είναι αλήθεια ότι κάποτε έκανες βίζιτες;
«Αυτή την ερώτηση την βλέπω συνέχεια μπροστά μου. Ντροπή νιώθω και ντροπή γι’ αυτούς βασικά όχι για μένα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και πολύ βαρύ σε οποιαδήποτε εποχή, σε οποιαδήποτε κοινωνία να χαρακτηρίσεις κάποια γυναίκα βίζιτα. Επειδή δεν σου αρέσει κάτι σε αυτή ή επειδή σου αρέσουν πολλά σε αυτή, οπότε για κάποιον ανεξήγητο λόγο θα πρέπει να τα έχει πάρει από κάπου. Είμαι ένα παιδί που δουλεύει όλη του τη ζωή, δεν μου έχει χαριστεί τίποτα, ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου… Και ψόφος, βασικά ψόφος κακός σε αυτούς που με λένε βίζα. Επιτρέπεται να το πω αυτό; Είναι πολύ αισχρό όλο αυτό και το ψόφος είναι λίγο… ».

Τι σου αρέσει να κάνεις στο κρεβάτι;
«Να κοιμάμαι φυσικά».

Θα έκανες ερωτική ταινία για να βοηθήσεις την οικογένειά σου χρηματικά;
«Θα έκανα δυο δουλειές για να βοηθήσω την οικογένειά μου χρηματικά. Από τα 17 μου δουλεύω. Πρώτη μου δουλειά ήταν ομαδάρχης σε κατασκήνωση. Μετά, σερβιτόρα σε beach bar, μπαργούμαν, έχω κάνει promotion πολύ για τηλεκάρτες, ποτά, τσιγάρα, τσάντες, για τα πάντα. Υποδοχή σε βραδινά μαγαζιά, εστιατόρια, επίσης ραδιοφωνική παραγωγός. Δασκάλα έχω κάνει στην πρακτική μου, δεν διορίστηκα κάπου. Και τώρα έχω εταιρεία με ρούχα».