02/Δεκ/22
Θανάσιμο σεξ για 40χρονο: Πέθανε πάνω σε όργιο

Θανάσιμο σεξ για 40χρονο: Πέθανε πάνω σε όργιο, με ναρκωτικά, με τρανσέξουαλ στο Κέντρο της Αθήνας!

Σε ένα εφιαλτικό θρίλερ χωρίς προηγούμενο κατέληξε το ραντεβού για πληρωμένο σεξ και χρήση ναρκωτικών με μια εντυπωσιακή τρανσέξουαλ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα για έναν 40χρονο, που συμφώνησε να την επισκεφτεί στο διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας. Αγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, ο εφήμερος εραστής άφησε την τελευταία του πνοή στο σαλόνι του σπιτιού, με την εκδιδομένη να περνάει ώρες αγωνίας υπό τον φόβο ότι θα θεωρείτο υπαίτια για τον θάνατό του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα η «Εspresso», ο 40χρονος, που αναζητούσε «απαγορευμένες» επαφές έξω από το κατανυκτικό κλίμα των ημερών, εντόπισε την 36χρονη τρανσέξουαλ μέσα από γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, στην οποία είχε αναρτήσει αγγελία αναζητώντας ερωτικούς παρτενέρ που θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν για να περάσουν «καυτές» στιγμές μαζί της, στον δικό της χώρο.

Χωρίς να χάσει λεπτό, επικοινώνησε μαζί της ανταλλάσσοντας μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μέσω της εφαρμογής Viber και συμφώνησαν να συνευρεθούν ερωτικά αντί 20 ευρώ. Μάλιστα, όπως δείχνουν τα μηνύματα που έστειλε στην 36χρονη και έχει στη διάθεσή της η «Εspresso», για να τη δελεάσει προθυμοποιήθηκε να την «κεράσει» μικροποσότητα κοκαΐνης που είχε στην κατοχή του, με την ξανθιά τρανσέξουαλ να αποδέχεται την πρότασή του.

Το ραντεβού κλείστηκε και ο 40χρονος πήγε στο σπίτι της 36χρονης, όπου της ζήτησε να τον αφήσει να ετοιμάσει τη δόση των ναρκωτικών, με την τρανσέξουαλ να τον βάζει να καθίσει στο σαλόνι. Αφού συζήτησαν για λίγο για να «σπάσει ο πάγος», έκαναν μαζί χρήση κοκαΐνης και κάνναβης, και στη συνέχεια η 36χρονη με τα έντονα χείλη πήγε στο δωμάτιό της για να ετοιμαστεί για την ερωτική τους συνεύρεση.

Ο εφιάλτης άρχισε ύστερα από λίγα λεπτά, όταν επέστρεψε στο σαλόνι έτοιμη να ξεκινήσει τα «προκαταρκτικά» με τον πελάτη. Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, τον βρήκε ξαπλωμένο στον καναπέ και πίστεψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών. Όμως, παρόλο που πέρασαν κάποια λεπτά, ο 40χρονος δεν συνερχόταν και πήγε κοντά του προσπαθώντας να τον βοηθήσει…

«Αφού κάναμε χρήση ναρκωτικών, κινήθηκα προς το δωμάτιο για να ετοιμαστώ και περίπου ένα λεπτό μετά εξήλθα. Εκεί αντίκρισα το ανωτέρω άτομο να είναι ξαπλωμένο στον καναπέ, γεγονός στο οποίο δεν έδωσα στην αρχή ιδιαίτερη σημασία, καθώς θεώρησα ότι βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση λόγω της επήρειας των ουσιών. Μετά από περίπου πέντε λεπτά και καθώς δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, πήγα κοντά του, του έριξα νερό στο πρόσωπο και τον χαστούκισα με σκοπό να ξυπνήσει. Αντίθετα, κάλεσα το 166 για να προσέλθει σταθμός ΕΚΑΒ στο σημείο» κατέθεσε.

Τρομοκρατημένη η 36χρονη κάλεσε το 166 και ακολούθησε τις οδηγίες που της έδινε ένας γιατρός από το τηλέφωνο για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες ώσπου να έρθει το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο. Οι διασώστες κατέβαλαν απεγνωσμένες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, όμως ο άτυχος άνδρας δεν είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σπίτι της τρανσέξουαλ έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι την οδήγησαν στο Τμήμα για να της πάρουν κατάθεση.

Η 36χρονη, που είχε κυριευτεί από πανικό καθώς φοβήθηκε ότι θα κατηγορηθεί για τον θάνατο του πελάτη της, περιέγραψε με λεπτομέρειες όλα όσα είχαν συμβεί στα λίγα λεπτά που μεσολάβησαν από την άφιξη του 40χρονου ως τη στιγμή που κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όπως ήταν επόμενο, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε, ωστόσο τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα δεν έχουν εξακριβωθεί και διατάχθηκε νεκροτομή στη σορό του, προκειμένου να αποκαλυφθεί πώς το ραντεβού για «απαγορευμένο» σεξ κατέληξε σε ραντεβού με τον Χάρο.

loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προτεινόμενα Άρθρα