01/Δεκ/22
Τι είναι το MymFans και πως να βγαλεις χρηματα!

Τι είναι το MymFans και πως να βγαλεις χρηματα!

Το Mymfans είναι μία συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου που οι δημιουργοί μπορούν να προσφέρουν αποκλειστικό περιεχόμενο για το κοινό τους με μία μηνιαία χρέωση, οι δημιουργοί του Mymfans μπορούν να δημοσιεύσουν ότι περιεχόμενο θέλουν από περιεχόμενο για ενήλικες μέχρι συμβουλές γυμναστικής και να δημιουργήσουν μηνιαίο εισόδημα.

Πώς λειτουργεί το MYMfans

Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε περιεχόμενο θα πρέπει να κάνετε δωρεάν εγγραφή εδώ https://mym.link/m4054 και να πιστοποιήσετε το λογαριασμό σας με μία ταυτότητα ώστε να είναι σίγουρη η πλατφόρμα ότι είστε άνω των 18. Στην συνέχεια οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να ορίσουν την πλατφόρμα με πληρωμή ωστε οι θαυμαστές σας για να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και θα πρέπει να πληρώσουν τη μηνιαία συνδρομή η συνδρομή με τον χρονο.

Πώς κερδίζει χρήματα ένας δημιουργός το MymFans;

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που κερδίζει χρήματα ένας δημιουργικός είναι ο τρόπος μέσω συνδρομών ωστε για να ξεκλειδώσουν το περιεχόμενο οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν μία μηνιαία χρέωση ή την ετήσια χρέωση, ο δημιουργός παίρνει το 80% των εσόδων και η εταιρεία 20 %. Ο επόμενος τρόπος είναι αποκλειστικό Private περιεχόμενο μέσα στο στο chat που έχει η πλατφόρμα εκει ο δημιουργός παίρνει το 90% και το 10% η εταιρεία

Ποσα χρηματα μπορει να βγάλει ένας δημιουργός από το MymFans;

Τα χρήματα που μπορεί να βγάλει ένας δημιουργός στο MymFans δεν εχει τάβανι και εκει έρχεται το μάρκετινγκ που θα κάνει ο κάθε δημιουργός ώστε να έρχονται νέες εγγραφές. Οπότε ένας Creator πρέπει να ανοίξει ένα τικ τοκ ( μεγάλη προσοχή στο Tik tok Απαγορεύεται το περιεχόμενο ενήλικες αλλά μπορείτε να δείτε άλλα προφίλ που το κάνουν το ίδιο πράγμα και χωρίς να παραβιάσουν τους όρους φέρνουν κόσμο στο instagram τους και μετά ο κοσμος να παει στο MymFans.

Παραδειγμα απο το profile στο instagram που ανοιξαν MymFans

1000 Ακολουθους στο instagram = 25 εγγραφες στο Mymfans = 25×10 = 250Є κάθε μήνα.
2000 Ακολουθους στο instagram = 40+ εγγραφες στο Mymfans = 40×10 = 400Є κάθε μήνα.
10.000 Ακολουθους στο instagram = 240+ εγγραφες στο Mymfans = 240×10 = 2400Є κάθε μήνα.

το προσωπικό περιεχόμενο που μπορεί να δημιουργήσει και να στέλνει μέσω του chat και να είναι πολύ παραπάνω τα χρήματα που θα Βγάζει Κάθε μήνα.

Προωθήστε το MymFans και βγάλτε χρήματα

Το Mymfans δίνει την επιλογή σε όποιον θέλει να προωθήσει το MYM και να φέρει δημιουργούς, μπορεί να γίνει δωρεάν ambassadors εδώ https://mym.link/a4054 και να παίρνει προμήθεια 10% καθε μηνα από κάθε δημιουργό που ξεκινήσει να βγάζει χρήματα χωρις να χανει κατι ο δημιουργος σας επιβραβεύει η σελιδα.

Για περισσοτερες πληροφοριες και ερωτησεις ακολουθήστε μας στο instagram https://www.instagram.com/mym_fans_greece/ και αν θετετε να μαθετε πως να φτιαξετε βημα βημα το MYMfans σας μπορειτε να δειτε αυτο εδω το video.

Ετικέτες:

#mymfans
loading...

Κάντε Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *